REVO RSP2 szkennelő mérőfej

RSP2 mérőfej 2D-s szkenneléshez és 3D-s kapcsoló típusú tapintó méréshez.

Az RSP2 egy speciális, rendkívül könnyű mérőfej, amelyet a REVO rendszerekhez fejlesztettünk ki 2D-s szkenneléses (x, y) és 3D-s kapcsoló típusú tapintó mérőfejes méréshez (x, y, z). Az RSP2 egység univerzális házához 175 mm-től 500 mm-ig terjedő hosszúságú tapintószártartók illeszthetők.

RSP2 családfa RSH175, 250,350,450,500

Az RSP a Renishaw csúcsérzékelő technológiáját alkalmazza, amelyet a szkenneléskor kifejtett erők és a tapintószár kopásának minimalizálása érdekében fejlesztettünk ki.

Az UCC vezérlő az optimális metrológiai teljesítmény elérése érdekében szabályozza az RSP2 egységgel használható tapintószárak típusait. Az RSP2 egységgel együtt használható tapintószárakra vonatkozóan itt olvasható további információ.

Így működik a tapintócsúcsos érzékelés

  • Az RSP2 REVO mérőfej tapintószárvég-érzékelési technológiáját bemutató videó. Amikor a tapintószár a munkadarabhoz ér és elhajlik, a fényvisszaverő pozíciója megváltozik. Ezt követően egy pozícióérzékelő detektor (PSD) észleli, hogy a lézersugár más útvonalon tér vissza, mint amin odajutott. A tapintószár csúcsának pontos pozíciója ismert, mivel a fényvisszaverő és a tapintószár végén lévő gömb közel van egymáshoz.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.