REVO RSP2 szkennelő mérőfej

RSP2 mérőfej 2D-s szkenneléshez és 3D-s kapcsoló típusú tapintó méréshez.

Az RSP2 egy speciális, rendkívül könnyű mérőfej, amelyet a REVO rendszerekhez fejlesztettünk ki 2D-s szkenneléses (x, y) és 3D-s kapcsoló típusú tapintó mérőfejes méréshez (x, y, z). Az RSP2 egység univerzális házához 175 mm-től 500 mm-ig terjedő hosszúságú tapintószártartók illeszthetők.

RSP2 családfa RSH175, 250,350,450,500

Az RSP a Renishaw csúcsérzékelő technológiáját alkalmazza, amelyet a szkenneléskor kifejtett erők és a tapintószár kopásának minimalizálása érdekében fejlesztettünk ki.

Az UCC vezérlő az optimális metrológiai teljesítmény elérése érdekében szabályozza az RSP2 egységgel használható tapintószárak típusait.

Így működik a tapintócsúcsos érzékelés

  • Az RSP2 REVO mérőfej tapintószárvég-érzékelési technológiáját bemutató videó. Amikor a tapintószár a munkadarabhoz ér és elhajlik, a fényvisszaverő pozíciója megváltozik. Ezt követően egy pozícióérzékelő detektor (PSD) észleli, hogy a lézersugár más útvonalon tér vissza, mint amin odajutott. A tapintószár csúcsának pontos pozíciója ismert, mivel a fényvisszaverő és a tapintószár végén lévő gömb közel van egymáshoz.

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.