Támogatás és szerviz

A Renishaw jelenleg 36 országban, 80 kirendeltséggel van jelen, ahonnan termékeink forgalmazása mellett személyre szabott, globális ügyféltámogatást is nyújtunk.

Filozófiánk

A Renishaw-nál hiszünk abban, hogy a siker titka a szabadalmaztatott, innovatív termékekben és folyamatokban, a csúcsminőségű gyártásban és a világszerte valamennyi piacon helyben elérhető ügyféltámogatás biztosításában rejlik.

Sir David McMurtry
elnök-vezérigazgató

Sir David McMurtry elnök-vezérigazgató

Amit kínálunk

  • Szervizszolgáltatásokat és támogatást kínálunk minden ügyfelünk részére (méretüktől, gazdasági mutatóiktól és helyüktől függetlenül) a termék teljes életciklusa alatt.
  • Szolgáltatásaink kínálatát folyamatosan ügyfeleink változó igényeihez és elvárásaihoz igazítjuk, miközben fenntartjuk azok magas színvonalát.
  • Garantáljuk, hogy szolgáltatásaink révén ügyfeleink jobb minőséget és magasabb termelékenységet érhetnek el.
  • Hosszú távú, interaktív munkakapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel, amelynek részeként örömmel vesszük és megfogadjuk visszajelzéseiket.

Ügyfeleink véleménye

A Renishaw ügyfélszolgálata egyszerűen tökéletesen megfelel az igényeinknek. Mérnökeik sosem sajnálják az időt arra, hogy megvitassák velünk a felmerülő műszaki kérdéseket, és szakértői tanácsadással segítsék munkánkat.

Pekingi Technológiai Intézet (BIT) (Kína)

Böngésszen terméktámogatási oldalainkon