Vállalatunk szerepvállalása

Elhivatottak vagyunk a fenntartható növekedés mellett, amit a termékfejlesztésbe és a gyártási módszerekbe folyamatosan befektetett tőkével kívánunk elérni. A Renishaw célja továbbá, hogy a vállalatra a szakmai és közösségi élet egyik vezetőjeként és motorjaként gondoljanak társadalmi és egyéni szinten egyaránt.

Kitűzött céljainkat másokra figyelve, nyitottsággal és őszintén kívánjuk elérni, és arra törekszünk, hogy vállalatunk tevékenysége minden szempontból a lehető legkevesebb káros hatást fejtse ki környezetünkre.

Mit gondolunk a vállalati felelősségvállalásról (CR)?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk kezelni az üzletmenetet befolyásoló társadalmi és környezeti tényezőket, illetve ezek hatását a vállalat megítélésére és jövedelmezőségére, a Renishaw hivatalos keretek közé szervezte CR-menedzsmentjét a vállalatcsoport tevékenységeinek még jobb összpontosítása érdekében.

Allen Roberts, a vállalatcsoport pénzügyi igazgatója felel a vállalat társadalmi szerepvállalásával (CR) kapcsolatos valamennyi tevékenységért.

Hogy a vállalat társadalmi szerepvállalásának folyamatos fejlesztése strukturált és egységes keretek között történjen, a CR-csapat, az igazgatótanács és a vezetőség közötti párbeszéd keretében kialakítottuk az egész vállalatot átfogó CR-stratégiát. Felismertük, hogy csak úgy tudunk értéket teremteni saját értékláncunkon belül, ha folyamatosan dolgozunk vállalatunk társadalmi szerepvállalásán. Sokéves CR-tevékenységünk kiváló alapot nyújt jövőbeni kezdeményezéseinkhez.

Ha kapcsolatba szeretne lépni a CR csapattal, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és válassza a „Vállalati szerepvállalás” lehetőséget a „Megkeresés célja” legördülő menüpontban.

Kapcsolódó dokumentumok