Vállalatunk szerepvállalása

Célunk, hogy inspiráló munkáltató és felelős vállalat legyünk, és felismerjük, hogy milyen hatást gyakorolunk közösségeinkre világszerte.

Sokéves CR-tevékenységeink olyan szilárd alapot biztosítottak számunkra, amelyre építhetünk, amikor egy mindenki számára biztonságos és fenntartható jövő létrehozásába fektetünk be.

Mit gondolunk a vállalati felelősségvállalásról (CR)?

Minden tevékenységünk középpontjában a célunk áll: Együtt egy jobb jövőért. A hosszú távú stratégiai fejlődésünket támogató, erős irányítási keretrendszer elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük célunkat, támogassuk az üzleti tevékenységet és valamennyi érdekelt fél profitáljon belőle.

Emberek

A sikerünkhöz elengedhetetlen az embereink megszerzése, megtartása és motiválása, hogy a megfelelő készségekkel és tudással rendelkezzünk a feladataink elvégzéséhez. Meg kell hallanunk azt is, hogy az embereink a jólét szempontjából hogyan érzik magukat, és gondoskodnunk kell arról, hogy biztonságos munkahelyet biztosítsunk.

Ügyfelek

Célunk eléréséhez elengedhetetlen, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és kihívásait. Ez azt jelenti, hogy támogatni tudjuk őket saját képességeik átalakításában a gyártás, a tudomány és az egészségügy területén, valamint saját fenntarthatósági céljaik elérésében.

Beszállítók

A kiváló minőségű, biztonságos és etikus forrásból származó nyersanyagok megbízható ellátási láncának megléte fontos a gyártóként elért sikerünkhöz. A beszállítóinkkal erős kapcsolatra van szükségünk, hogy segítsenek megfelelni ügyfeleink változó szükségleteinek és igényeinek.

Közösségek

Fontos számunkra, hogy felelősségteljesen cselekedjünk, és szeretnénk biztosítani, hogy pozitív hatással legyünk a működésünkhöz közeli közösségekre.

Részvényesek

Értékeljük a kisebbségi részvényeseink által belénk helyezett bizalmat, és célunk, hogy cserébe fenntartható, hosszú távú növekedést biztosítsunk.

Bolygó

Ahhoz, hogy hosszú távú értéket teremtsünk az egyre szűkösebb erőforrások világában, minimálisra kell csökkentenünk üzleti tevékenységünk környezetre gyakorolt hatását.

FTSE4Good

FTSE4Good logo

A Renishaw plc az FTSE4Good Index tagja. A Társaságot független értékelésnek vetették alá, és megállapították, hogy megfelel a világszerte elismert vállalati felelősségvállalási normáknak. Az FTSE4Good Indexbe való bekerülés azt bizonyítja, hogy megfeleltünk a szigorú környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási kritériumoknak, és jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy kihasználjuk a felelős üzleti gyakorlat előnyeit.

Kérjük, kattintson az alábbi linkekre a CR-irányelveinkről és nyilatkozatainkról szóló további információkért.

Ha fel szeretné venni a kapcsolatot a CR-csapattal, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételhez szükséges űrlapot.

Kapcsolódó dokumentumok