Vállalatunk szerepvállalása

Célunk, hogy inspiráló munkáltató és felelős vállalat legyünk, és felismerjük, hogy milyen hatást gyakorolunk közösségeinkre világszerte.

Sokéves CR-tevékenységeink olyan szilárd alapot biztosítottak számunkra, amelyre építhetünk, amikor egy mindenki számára biztonságos és fenntartható jövő létrehozásába fektetünk be.

Mit gondolunk a vállalati felelősségvállalásról (CR)?

Minden tevékenységünk középpontjában a célunk áll: Együtt egy jobb jövőért. A hosszú távú stratégiai fejlődésünket támogató, erős irányítási keretrendszer elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük célunkat, támogassuk az üzleti tevékenységet és valamennyi érdekelt fél profitáljon belőle.

Emberek

A sikerünkhöz elengedhetetlen az embereink megszerzése, megtartása és motiválása, hogy a megfelelő készségekkel és tudással rendelkezzünk a feladataink elvégzéséhez. Meg kell hallanunk azt is, hogy az embereink a jólét szempontjából hogyan érzik magukat, és gondoskodnunk kell arról, hogy biztonságos munkahelyet biztosítsunk.

Ügyfelek

Célunk eléréséhez elengedhetetlen, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és kihívásait. Ez azt jelenti, hogy támogatni tudjuk őket saját képességeik átalakításában a gyártás, a tudomány és az egészségügy területén, valamint saját fenntarthatósági céljaik elérésében.

Beszállítók

A kiváló minőségű, biztonságos és etikus forrásból származó nyersanyagok megbízható ellátási láncának megléte fontos a gyártóként elért sikerünkhöz. A beszállítóinkkal erős kapcsolatra van szükségünk, hogy segítsenek megfelelni ügyfeleink változó szükségleteinek és igényeinek.

Közösségek

Fontos számunkra, hogy felelősségteljesen cselekedjünk, és szeretnénk biztosítani, hogy pozitív hatással legyünk a működésünkhöz közeli közösségekre.

Részvényesek

Értékeljük a kisebbségi részvényeseink által belénk helyezett bizalmat, és célunk, hogy cserébe fenntartható, hosszú távú növekedést biztosítsunk.

Bolygó

Ahhoz, hogy hosszú távú értéket teremtsünk az egyre szűkösebb erőforrások világában, minimálisra kell csökkentenünk üzleti tevékenységünk környezetre gyakorolt hatását.

FTSE4Good

FTSE4Good

Az FTSE Russell (az FTSE International Limited és a Frank Russell Company kereskedelmi megnevezése) igazolja, hogy a Renishaw plc az FTSE4Good kritériumai alapján történő független értékelésen vett részt, és teljesítette az FTSE4Good Index Series tagsági feltételeit. Az FTSE Russell globális indexszolgáltató által kialakított FTSE4Good Index Series célja a kiemelkedő környezetvédelmi, társadalmi és irányítási (ESG) gyakorlattal rendelkező vállalatok teljesítményének mérése. Az FTSE4Good mutatóit piaci résztvevők széles köre alkalmazza felelős befektetési alapok és egyéb termékek létrehozására és értékelésére.

Kérjük, kattintson az alábbi linkekre a CR-irányelveinkről és nyilatkozatainkról szóló további információkért.

Ha fel szeretné venni a kapcsolatot a CR-csapattal, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételhez szükséges űrlapot.

Kapcsolódó dokumentumok