REVO RSP3-6 hosszabbítható szkennelő szenzor

Hosszú toldatok és 5 tengelyes elmozdulások a munkadarab jobb eléréséhez, továbbá cserélhető érzékelők a rugalmasabb használhatóság érdekében.

Az RSP3-6 mérőfej a hosszú toldatokat a REVO rendszer 5 tengelyes mozgásaival kombinálva elősegíti a furatok mélyén található jellemzők elérését és vizsgálatát. A megoldás ideális nagyobb munkadarabok, pl. építő- és bányagépek, továbbá civil és katonai célú nehéz járművek motorblokkjainak vizsgálatához.

Az RSP3-6 sokféle tapintószártartóval kapható olyan alkalmazásokhoz, ahol egyenes és szögben álló hosszabbítókra van szükség, emellett 3D-s kapcsoló típusú tapintó és 2D-s szkennelési feladatokhoz egyaránt használható. A készülék csereszabatos a REVO rendszerhez tartozó összes többi mérőfejjel, és automatikusan lehet váltani köztük. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően mindig az adott feladathoz optimális eszköz választható ki, és sokféle jellemző mérhető egyetlen CMM-platformon.

Kinyúlás

Legfeljebb 800 mm-es egyenes hosszabbítókkal, illetve legfeljebb 600 mm-es, szögben álló hosszabbítókkal használható a REVO A tengelyének forgásközéppontjától számítva.

Pontosság

Jellemzően 10 µm-nél kisebb alakhiba (szűrt) és 5 µm átmérőhiba 50 mm-es gyűrűs idomszer 5–10 mm/s sebességű szkennelésekor. A kapcsoló típusú tapintó mérések jellemzően 3 µm-es alak- és átmérőhibát adnak ugyanazt a gyűrűs idomszert vizsgálva.

Az RSP3-6 és tartozékainak „családfája”

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Videók