Karrier

Munkatársaink és termékeink valóban hatással vannak a világra, amelyben élünk.

A sugárhajtómű- és szélturbina-gyártástól a fogászati és agysebészeti technológiákig bezárólag komoly kihívást jelentő mérnöki és tudományos problémákat oldunk meg.

Legyen részese ennek Ön is!

Ha a Renishaw csapatához csatlakozik, egy olyan, globális jelentőségű cég munkatársaként veheti ki részét a mindennapi életünket átformáló megoldások megvalósításából, amely ösztönzi az innovációt és az egyéni teljesítményeket.

Itt indíthatja el a keresést. Ha többet szeretne megtudni arról, milyen állásokat kínál a Renishaw az Ön térségében, írjon a következő e-mail címünkre: hr.emea@renishaw.com

Applications Engineer

We are looking for a new applications engineer to join our team in Hungary. The position will require regular national travel to support the business. You will collaborate with our engineering department to develop new applications and improve upon existing ones that will serve our clients and business well. Click on the link and find out more about the offer!

Applications Engineer

A Renishaw-nál hisszük, hogy a sokszínűség a kulcsa annak, hogy kialakíthassuk a tökéletes csapatot, a lehető legjobb munkakörnyezetet, és alkalmazkodhassunk ügyfeleink sokféleségéhez. A felvételi követelményeinket teljesítő jelentkezők pályázatait fajra, bőrszínre, vallásra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, tapasztalatra, háttérre, életkorra, nézetekre és fizikai állapotra való tekintet nélkül, egyenlő mérce szerint bíráljuk el. Az esélyegyenlőséget kiemelt szempontként kezelő munkáltatóként a Renishaw-nál minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a megváltozott munkaképességű jelentkezők foglalkoztatásához szükséges feltételeket biztosítsuk.