Gépkalibrálás és optimalizálás

A gépképesség mérése és az azt befolyásoló hibák diagnosztizálása nélkülözhetetlen eszköze az ismert és fenntartható megbízhatósági szint eléréséhez.

Első lépés a folyamat fejlesztésében

A Renishaw lézeres interferométer- és körtesztes mérőrendszerei szerszámgépek, koordináta-mérőgépek (CMM-ek) és egyéb helyzetérzékeny mozgatórendszerek statikus és dinamikus teljesítményének felmérésére, figyelemmel kísérésére és javítására szolgálnak.

Termékeink ezért a folyamatjavítás első lépésének tekinthetők, és tökéletesen kiegészítik a gépen belüli és a gépen kívüli mérőrendszereket.

Ismerje meg az XK10 beirányozó lézerrendszert

Az XK10 beirányozó lézerrendszert a szerszámgépek gyártása és beirányozása során történő használatra fejlesztettük ki, azzal a céllal, hogy ne legyen szükség etalon darabokra.

A rendszer lineáris sínek egyenességének, derékszögűségének, síkhelyességének, párhuzamosságának és szintezésének ellenőrzésére, valamint a forgó gépek orsóirányának és egytengelyűségének felmérésére szolgál.

Fedezze fel az XK10 előnyeit

Rendszerkorszerűsítés

A Renishaw számos lehetőséget kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legújabb rendszerre történő korszerűsítéssel a legjobb megoldást biztosítsa. Meggyőződésünk, hogy a QC20-W vezeték nélküli teleszkópos körtesztrendszer előnyei Önt is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

Az XL-80 lézeres rendszerünk jelentős teljesítménybeli és üzemeltetési előnyöket kínál, és kompatibilis a jelenlegi ML10 optikával, míg az XR20-W forgótengely-kalibrátor nagyobb rugalmasságot, valamint egyszerűbb beállítást és kezelést biztosít.

Kalibrációs szoftver

A Renishaw rendszeresen frissíti az általa kiadott szoftvereket a hibák javítása, a funkciók és nyelvi támogatás bővítése, valamint a szabványmódosítások és a Microsoft szoftverein eszközölt változtatások követése céljából.

Amennyiben nem a legújabb szoftvert használja, ezek a funkciók nem fognak a rendelkezésére állni.

Töltse le a legfrissebb szoftvert