Az egész folyamatra kiterjedő támogatás a szerszámgépipar számára

A Renishaw méréstechnikai eszközöket, folyamatszabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt CNC szerszámgépekhez, illetve azok felhasználói és gyártói számára.

Olyan rendszereket fejlesztünk, amelyek célja a CNC szerszámgépek teljesítményének maximalizálása. A beállítási és folyamatszabályozási tevékenységek automatizálása magas színvonalú, nagy hatékonyságú gyártást biztosít minden iparágban.

Tapasztalatunk, rugalmasságunk, tudásunk és szoros munkakapcsolatunk a szerszámgépgyártókkal biztosítja, hogy legújabb – akár egyedi tervezésű – technológiáink könnyen integrálhatók az új fejlesztésű szerszámgépekbe. Ezek a technológiák az új szerszámgépek gyártása és üzembe helyezése során is felhasználhatók, hogy a gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni.

A Renishaw okos gyártási technológiáinak integrálása a CNC szerszámgépek teljes termékéletciklusa során hozzáadott értéket teremt. Segíti a gyártókat, hogy specifikusabb előnyöket kínálhassanak a végfelhasználók számára.

A digitális technológiák átalakítják az iparágat, lehetővé téve, hogy a hozzánk hasonló gyártók bevezessék az adatvezérelt gyártást. A Renishaw rendszerek adatokat gyűjtenek annak megállapítására, hogy hol lehet javítani a folyamatokon, és ezzel végső soron maximalizáni a nyereségességet. A teljes folyamatra kiterjedő folyamatadatok rögzítése tényszerű alapul szolgál a gyártási folyamatok elemzéséhez és javításához. Jelezze előre, azonosítsa és javítsa ki a folyamat hibáit, mielőtt azok bekövetkeznének.

Szerszámgépek tervezése és fejlesztése

Szerszámgépek tervezése és fejlesztése

A Renishaw a nagy teljesítményű szerszámgépek tervezését és fejlesztését támogató információk és termékek széles skáláját kínálja. Hardver- és szoftvertermékeink könnyen a gépekbe integrálhatók, leegyszerűsítve a tervezési folyamatot. Szerszámgépekhez tervezett mérőfejrendszereink minden típusú és méretű géphez használhatók.

Gépen futtatható alkalmazások

Folyamatszabályozási technológiák a szerszámgépgyártók számára

Szerszámgép-alkatrészek gyártása, gyári kép

A nagy teljesítményű CNC szerszámgépekhez precízen megmunkált öntvények és egyéb alkatrészek szükségesek, hogy egész élettartamuk alatt nagy teljesítményt nyújthassanak. A legújabb Renishaw technológiák integrálása az ellátási lánc minden fázisába lehetővé teszi az automatizáltság és a hatékonyság növelését, ami rendkívül hatékonnyá teszi a megmunkálási műveleteket.

Többérzékelős CMM rendszerek

Szerszámgép összeszerelése

Szerszámgépek gyártása és összeszerelése, gyári kép

A Renishaw termékeit úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a legkülönfélébb szerszámgépekbe, egyszerűsítve és felgyorsítva a gyártási folyamatot, egységesebbé téve annak minőségét, és csökkentve annak szakemberigényét. Számos Renishaw rendszer többféle rögzítési vagy kommunikációs lehetőséget kínál, hogy minden típusú CNC szerszámgéphez használható legyen.

FORTiS™ tokozott optikai útmérő

Szerszámgépek és megmunkáló cellák üzembe helyezése

Szerszámgépek és megmunkáló cellák üzembe helyezése, gyári kép

A gépkalibrálás és a gépképesség-értékelés a szerszámgépek üzembe helyezésének és műszaki átvételének kritikus szakaszai, amelyeket az egész iparágban széles körben alkalmaznak. A Renishaw technológiái lehetővé teszik az etalonos ellenőrzés elvégzését a gyárban, majd a szállítási folyamat részeként az ügyfél telephelyén.

Kalibrálás és optimalizálás rendszerei

Ügyfelek támogatása, világszerte

Gépműhely távoli kép

A Renishaw technológiái és technikái, amelyeket a szerszámgépgyártás átadás előtti szakaszaiban alkalmaznak, a hosszabb távú támogatási és karbantartási szolgáltatás részét képezik. A Renishaw-nál büszkék vagyunk arra a támogatásra, amelyet ügyfeleinknek nyújtunk. Világméretű hálózatunk révén mindig elérhetőek vagyunk, és szakértő csapatunk készen áll arra, hogy személyre szabott megoldásokat kínáljon Önnek és ügyfeleinek.

Equator™ sokoldalú ellenőrző rendszer

Következő lépések

Letöltések

Kapcsolatfelvétel

Ha többet szeretne megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egyeztessen egy szakemberünkkel.

Kapcsolat