REVO-2 RVP képalkotó szenzor

Jobb termelékenység, magasabb teljesítményű 5 tengelyes mérés az érintésmentes ellenőrzési alkalmazásokhoz

Érintésmentes mérés

RVP mérőfej VM10 modullal

Egyes alkalmazásokban az érintésmentes vizsgálat egyértelműen előnyösebb a hagyományos érintéses módszereknél. A vékony lemezből készült alkatrészek vagy amelyeken sok furat van – amelyek akár 0,5 mm átmérőjűek is lehetnek –, nem alkalmasak az érintéses mérésre.

A REVO-2 RVP mérőfej érintésmentes vizsgálattal egészíti ki a REVO rendszer meglévő kapcsoló típusú tapintó mérőfejes, nagy sebességű tapintós és felületminőség-mérési képességeit, kiemelkedően javítva a termelékenységet és a koordináta-mérőgép kapacitását az 5 tengelyes mozgással és a REVO-2 fej folytonos pozicionálásával.

RVP – érintésmentes képalkotó mérőfej a REVO-2 fejhez

VM10 és VM11 RVP modulok

Az RVP a rendszer mérőfejkomponense, amely 1,3 megapixeles, pillanatkép záras CMOS érzékelővel és digitális jelfeldolgozóval rendelkezik. A mérőfejben lévő CMOS érzékelő nagy mennyiségű fényt fog fel akár rövid expozíciós idő mellett is, ami gyorsabb képrögzítést és mérési időt eredményez.


Az RVP rendszer két optikai modullal rendelkezik, amelyek különböző alkalmazásokhoz biztosítják a rendszer vizsgálati alkalmasságát. A legmegfelelőbb eszközt a mért jellemzőkhöz lehet kiválasztani.

RVP működésben

Termékinformációk

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.