Raman-spektroszkópia

A Raman-spektroszkópia terén elismerten vezető szerepet betöltő Renishaw kiváló teljesítményű Raman-rendszereket gyárt számos alkalmazáshoz.

Következő generációs Raman-képalkotás

A Renishaw évtizedes tapasztalattal rendelkezik a legmostohább körülmények között is megbízható eredményeket biztosító és rugalmas Raman-rendszerek fejlesztése terén.

 Hírek és újdonságok

Fő felhasználási területek

Támogatás, képzés és további információk

Fogalmazzon meg bármilyen igényeket is a Raman-elemzéssel kapcsolatban, a Renishaw kutatókból és mérnökökből álló csapata készséggel áll a rendelkezésére szakértői tanácsadással, terméktámogatással, továbbá műszaki és alkalmazási segítségnyújtással.

Tegyen szert a legjobb Raman-spektroszkópiás megoldásra.

Maximális teljesítményt és rugalmasságot nyújtó rendszereinket Ügyfeleink világszerte alkalmazzák, hogy értékes analitikai információkhoz jussanak a legkülönbözőbb alkalmazási területeken.

A Renishaw spektroszkópiai termékekkel foglalkozó részlege egy 1973-ban alapított globális méréstechnikai és gyártó vállalat része, amely kimagasló mérnöki szaktudásáról híres.

Okos és tartós befektetés.

Ha a Renishaw termékei mellett dönt, biztos lehet abban, hogy nagyszerűen választott. Egyszerűen használható Raman-rendszere megismételhető és megbízható adatokat szolgáltat még nehezen feldolgozható minták esetében is. Tartóssága pedig egyedülálló.

Értesüljön legújabb híreinkről

A hírlevelünkre való feliratkozás előnyei:

  • exkluzív hírek más tudósok tollából
  • részletes információ a legújabb technológiáról
  • hasznos tippek a Raman-spektroszkópia használatával és alkalmazási területeivel kapcsolatban

Kérje újdonságainkat egyenesen a postaládájába!