REVO cserélőrendszer

Az RCP TC-2, az RCP TC-3 és az RCP2 a REVO® mérőfejtartók és tapintószártartók rugalmas, automatikus, nagy sebességű cseréjét teszik lehetővé.

A REVO mérőfejcserélő rendszer az automatikus REVO mérőfej- és tapintószártartó-cserét hivatott biztosítani a koordináta mérőgépeken. A rendszer hosszabb tapintószárak és nagyméretű csillagtapintós konfigurációk használatát és tárolását is lehetővé teszi, ezzel jelentősen javítja a mérések rugalmasságát.

A méréstechnikai jellemzők igazi optimalizálása a REVO mérőfejtartók és tapintószártartók automatikus cseréje esetén lehetséges, ami REVO cserélőaljzatok (RCP TC-2, RCP TC-3 és RCP2), valamint egy moduláris, többfunkciós cserélőállvány (FCR25) segítségével oldható meg. Ezek az aljzatok a moduláris állványrendszerre (MRS) vannak felszerelve.

RCP TC-2

Az RCP TC-2 a REVO típusú (RSP2 és RSP3-#) mérőfejekkel használható, aktív cserélőaljzat. Ez az aljzat a mérőfejet a működési hőmérsékletén tartja, megőrizve a rendszer méréstechnikai teljesítményét a mérőfejcsere után is.

RCP TC-3

Az RCP TC-3 az RSP3-6 és SFP2 mérőfejekkel használható, erős mágnesekkel szerelt, elektromos mozgatású állvány.

RCP2

A passzív kivitelű RCP2 állványaljzat az RSH sorozatú tapintószártartókkal és az SFS-# típusú tapintószárakkal használható.

RCPTC kép a weboldalhoz
RCP TC-3 – renderelt
RCP

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Figyelmébe ajánljuk...

Jelenleg a REVO cserélőaljzatokról olvas. Figyelmébe ajánljuk az MRS2 cserélőállvány-rendszert is…