Korszerűsítési és támogatási lehetőségek

Tegye még rugalmasabban használhatóvá Productivity+™ rendszerét.

Szoftverkarbantartási program.

Többtengelyes gépeken is használható.

További CAD importáló eszközök.

Renishaw CNC-jegyzőkönyvkészítő szoftver.

Bővítse és gazdagítsa új funkciókkal meglévő szoftverét

Meglévő Renishaw Productivity+ szoftverének funkcióit számos lehetőség és egy kiegészítő szoftveralkalmazás segítségével bővítheti.

Karbantartás

Szoftverkarbantartás

A Productivity+szoftverre a megrendelés dátumától kezdve 12 hónapos karbantartási megállapodás érvényes, amely díjmentes termékbővítéseket és más úton nem hozzáférhető on-line oktató- és segédanyagok elérését biztosítja az ügyfelek számára.

Ha ügyfeleink az első 12 hónapos időszak letelte után is szeretnének hozzáférni ezekhez az előnyökhöz, akkor előfizethetnek a Renishaw szoftverkarbantartási programjára.

További tájékoztatásért és az árakkal kapcsolatban keresse a Renishaw helyi képviseletét.

Ha érvényes karbantartási megállapodással rendelkezik, akkor a fenti Letöltések vagy Támogatás hivatkozások segítségével töltheti le szoftvere legfrissebb verzióját vagy kereshet hasznos információkat. Ehhez be kell jelentkeznie a karbantartási tanúsítványon megadott információkkal.

Többtengelyes gépeken is használható

Többtengelyes mérés az Active Editor Pro szoftverben

Bővítse Productivity+ rendszere képességeit a többtengelyes szerszámgépek támogatásának hozzáadásával. Vásárolja meg a Productivity+ Active Editor Pro szoftverhez elérhető többtengelyes opciót, és hozzon létre mérési rutinokat forgótengelyes gépekhez.

CAD-importáló eszközök

Mérőfej-útvonalak szilárdtestmodellen

A Productivity+ révén a felhasználók szilárdtestmodellt importálhatnak, amelyet aztán mérőfejrutin létrehozására használhatnak. Az alapkivitelű szoftver a STEP, IGES és Parasolid fájlformátumok használatát támogatja.

A Productivity+ alkalmazás maximális rugalmassága érdekében a támogatott szilárdtestmodell-fájltípusok körének bővítéséhez további CAD importáló eszközöket vásárolhat.

Renishaw CNC-jegyzőkönyvkészítő

CNC Reporter

A külön megvásárolható Renishaw CNC-jegyzőkönyvkészítő programcsomag egyszerű, mégis hatékony eszközt biztosít az adatelemzéshez és a Productivity+ szoftverrel létrehozott ellenőrzési adatokat tartalmazó, nyomtatható jegyzőkönyvek létrehozásához.

A szoftver megjeleníti a mért jellemzők méreteit, jelzi, hogy ezek a jellemzők tűréshatáron belül vagy kívül esnek-e, és a megfelelt/nem felelt meg feltételt is eldönti.

A szoftver Microsoft Excel segítségével készül, kinézete és használata ismerős, így könnyen konfigurálható.

 

További információk