Szerszámgépes alkalmazások

Eltökélt szándékunk, hogy ügyfeleink számára a rendszereink telepítését, konfigurálását, használatát és karbantartását még inkább megkönnyítő szerszámgépes alkalmazások egész sorát fejlesszük ki.

Okostelefonos alkalmazásaink egyszerű, könnyen értelmezhető formátumban látják el a felhasználókat a szükséges információval, amihez csak pár ujjmozdulatra van szükség. Világszerte számos különféle nyelven elérhető, ingyenes alkalmazásaink tökéletesen alkalmasak az új vagy kevésbé tapasztalt felhasználók számára.

Gépen futtatható alkalmazásaink problémamentesen integrálhatók egy sor különféle CNC-vezérlésbe. Az alkalmazások egy Microsoft® Windows®-alapú CNC-vezérlőegységre vagy a vezérléshez Etherneten keresztül csatlakoztatott, Windows rendszerű táblagépre telepíthetők.

Az érintőképernyős működés és az intuitív kialakítás révén az okostelefonos és gépen futtatható alkalmazások jelentős előnyökkel járnak a szerszámgépen használható mérőfejek felhasználói számára.

Okostelefonos alkalmazások

A mobiltechnológia – az okostelefonok és táblagépek – és a kapcsolódó alkalmazások használata a szabadidő eltöltése terén már a mindennapok részévé vált. Annak felismerése révén, milyen hasznosak tudnak lenni a munkavégzés számos területén is, okostelefonos alkalmazások egész sorát fejlesztettük ki szerszámgépen használható mérőfejes rendszereink felhasználói részére.

A Trigger Logic alkalmazás logója



Probe Setup alkalmazás

A Probe Setup alkalmazás révén a felhasználók egyszerűsített módszerrel szabhatják igényeikre Renishaw mérőfejük beállításait, amely gyorsabb és könnyebb, mint a hagyományos nyomtatott útmutatók böngészése.

Jellemzők és előnyök:
  • Optikai és rádiós mérőfejekkel egyaránt használható – beleértve a szerszámbemérőket is
  • Az új Opti-Logic™ technológia fényimpulzusokat használ a mérőfej beállításainak okostelefonról a szerszámgépen lévő mérőfejre történő küldésére és onnan való fogadására, leegyszerűsítve ezzel a konfigurációs folyamatot.
  • Rádiós mérőfejek érzékelésére és a megfelelő interfészhez társítására is használható
  • A súgószövegek, képek és animációk további segítséget nyújtanak
Az App Store ikonja A Google Play ikonja Kínában is rendelkezésre áll, a Tencent és a Huawei rendszerén keresztül.
GoProbeAppIcon_Android_512x512

GoProbe alkalmazás

A GoProbe alkalmazás jóvoltából pár érintőmozdulattal hozhatók létre a különféle mérési rutinok. Egyszerűen válassza ki a kívánt ciklust, és töltse ki az adatbeviteli mezőket. Ezzel létrejön egy egysoros utasítás, amely bekerül a CNC-vezérlésbe.

Jellemzők és előnyök:

  • Mindössze pár gyors érintőmozdulattal létrehozható a GoProbe technológia által használt egysoros utasítás
  • A súgószövegek, képek és animációk további segítséget nyújtanak
  • Számos különféle CNC-vezérlőt támogat

Az App Store ikonja A Google Play ikonja
Kínában is rendelkezésre áll, a Tencent és a Huawei rendszerén keresztül.

NC4 alkalmazás logója

NC4 alkalmazás

Az NC4 alkalmazás egyszerűvé teszi az NC4 érintésmentes szerszámbemérők konfigurálását és támogatását. A mérnökök egyetlen forrásból kereshetik ki pár érintőmozdulattal a szükséges karbantartási és hibaelhárítási tudnivalókat.

Jellemzők és előnyök:

  • Az NC4 rendszer konfigurálását segítő útmutatások a telepítést végző szakemberek részére
  • Animációk a gyakori karbantartási feladatok egyértelmű ismertetésére
  • Világos útmutatások a hibaelhárítás lépésről lépésre való szemléltetéséhez

Az App Store ikonja A Google Play ikonja
Kínában is rendelkezésre áll, a Tencent és a Huawei rendszerén keresztül.

HP karok alkalmazás ikonja

HP karok alkalmazás

A HP karok alkalmazás, amely a Renishaw nagy pontosságú szerszámbeállító karjaival használható, interaktív segítséget nyújt a mérnökök számára. Az alkalmazás könnyen követhető animációkkal és minden lépést ismertető útmutatókkal egyszerűbbé teszi a konfigurálási, karbantartási és hibakeresési feladatokat.

Jellemzők és előnyök:

  • Támogatja a HPMA, a HPPA és a HPRA nagy pontosságú szerszámbemérő karokat
  • Könnyen követhető animációk és minden lépést ismertető útmutatók
  • Kar- és RP3 konfiguráció, karbantartási és hibakeresési feladatok

Az App Store ikonja A Google Play ikonja
Kínában is rendelkezésre áll, a Tencent és a Huawei rendszerén keresztül.

Gépen futtatható CNC-alkalmazások

A gyártási környezet gyors ütemben fejlődik, és a Microsoft® Windows® alapú szerszámgépvezérlők egyre inkább a mindennapok részévé válnak.

Ezek az érintőképernyős vezérlők tökéletes platformot szolgáltattak számunkra gépen futtatható alkalmazásaink kifejlesztéséhez, amelyek támogatják a szerszámgépen végzett mérési funkciókat.

Set_and_Inspect_logó

Set and Inspect

A Set and Inspect egy egyszerű, intuitív, gépen használható mérési alkalmazás olyan ügyfelek részére, akiknek könnyen használható mérési megoldásra van szüksége. Az integrált súgó révén a felhasználó egyszerűen hozhat létre mérési rutinokat, függetlenül attól, hogy kézzel futtatható, egyciklusos vagy teljesen automatizált mérési programokról van-e szó.

Jellemzők és előnyök:

  • Minimális képzési és termékdokumentációs igény
  • Automatikusan létrehozza a gépkódot
  • Munkadarab-bemérési, ellenőrzési és szerszám bemérési ciklusok támogatása
Reporter alkalmazás logója

Reporter

A Reporter egy olyan kiegészítő alkalmazás, amellyel gyorsan és egyszerűen tekinthetők meg a munkadarabok méréséből származó adatok. A Set and Inspect alkalmazással létrehozott programokból, valamint az Inspection Plus mérési rutinokból származó mérési eredmények megjelenítésére alkalmas.

Jellemzők és előnyök:

  • Megfelelőség eldöntésére szolgáló mérési adatok gyors megtekintése a gépen
  • Mérési trendek megjelenítése minden egyes mért munkadarabhoz
  • Az eredmények valós időben, a munkadarab mérése közben tekinthetők meg

A Windows-alapú CNC-vel nem rendelkező felhasználók számára a Set and Inspect és a Reporter Windows Tabletre is telepíthető. Ebben az esetben az alkalmazás Ethernet kapcsolaton keresztül csatlakozik a CNC-hez. Hogyan?

A Set and Inspect a gyártási folyamatok fejlődésének motorja

Nézze meg, hogyan teszik vásárlóink egyszerűbbé gyártási folyamataikat szerszámgépes alkalmazásaink használatával.

Az új Hartrol Plus vezérlőt arra terveztük, hogy gépeink használatát egyszerűbbé tegye. A Set and Inspect tökéletes kiegészítő: grafikus felhasználói felületének köszönhetően a gépkezelők könnyedén beprogramozhatják a szerszámgép-bemérési rutinokat.

Hartford (Tajvan)

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei.
Az Apple és az Apple logó az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az App Store az Apple Inc. Amerikai Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegye.