Hogyan tökéletesíthetem a gyártási folyamataimat?

Nyerjen időt. Csökkentse a selejtarányt. Maradjon versenyképes.

A Renishaw mérőfejes megoldásai akár 90%-kal is csökkenthetik a beállításhoz szükséges időt, és továbbfejlesztik a felhasználó rendelkezésére álló folyamatszabályozási lehetőségeket.

A folyamat során jelentkező eltérések hátrányosan befolyásolják a versenyképességet és a nyereségességet. A selejtarány növekedését és a gyártás hatékonyságának romlását okozzák, ugyanakkor növelik a minőségbiztosítással kapcsolatos költségeket és a munkaerőigényt, továbbá szállítási késedelmekhez és nyomon követhetetlen folyamatokhoz vezetnek. Az állandó minőséget produkáló, automatizált és jó termelékenységi jellemzőkkel bíró megmunkálási folyamat titka annak megértése, honnan erednek az eltérések, és hogyan lehet kiiktatni az okaikat.

Az alábbi hivatkozások segítségével ismerje meg, miért, mikor és hogyan válhat a mérőfejek használata a gyártási folyamat előnyére.

Vonatkozó szerszámgépes szakirodalom

  • Zsebkönyv:  Folyamatszabályozási megoldások Zsebkönyv: Folyamatszabályozási megoldások

    Javítsa a munkadarabok minőségét, pontosságát és növelje a gyártás hatékonyságát

  • Technical specifications:  Probing systems for CNC machine tools Technical specifications: Probing systems for CNC machine tools [en]

    The type of probing system that you need will depend on your machine tool and the nature of the probing application. This document focuses on the main applications for probing on machine tools. It contains an introduction to the use of probing for each application, plus guidance on the selection of the most appropriate system and technical information about each probe.