SupaTouch technológia

Automatikus mérésiciklus-optimalizálás szerszámgépekhez.

SupaTouch technológia – mérésiciklus intelligens optimalizálása

Az Inspection Plus szoftver legújabb verziójának részét képező SupaTouch technológia a pontosság és az ismételhetőség rontása nélkül biztosítja a lehető legrövidebb ciklusidőt.

A rendszer mérési kapacitását egy egyszerű optimalizáló rutin számítja ki, hogy ennek birtokában meghatározhassa a mérőfej optimális mérési paramétereit és pozicionálási előtolását.

Ciklusidők csökkentése

A SupaTouch intelligensen, a folyamatok során végzi el a legalapvetőbb műveleteket és döntéseket, hogy ezzel a szerszám adottságai alapján jelentősen lerövidítse a ciklusidőket.

Optimalizált előtolási sebesség

A szerszámgéphez elérhető leggyorsabb előtolási és mérési sebességek kiszámítása.

Automatikusan kiválasztható mérés

Az adott mérési ponthoz illő leggyorsabb módszer automatikus kiválasztása az egyérintéses és kétérintéses mérés közül.

Mérőfej-visszahúzási távolság

A mérőfej-visszahúzás automatikus kiszámítása még tovább rövidíti a ciklusidőt.

Tökéletesebb méréstechnika

Az Inspection Plus és SupaTouch jelentősen javítja a méréstechnikai mutatókat.

A rendszer meg tudja egymástól különböztetni a valós és az elektronikus mérőfej hosszát (aktiválást követő hosszúság). Ez különösen a 3D vektoros mérési ciklusok során jelent nagy előnyt, mert biztosítja, hogy a mérőfej minden mérésnél pontosan a helyén legyen.

Az automatizált, a tapintószár gömbjének sugarát minden mérési mozdulathoz menet közben kiszámító eljárás minden irányban nagyon pontos mérést tesz lehetővé.

A mérőfej gyorsulási és lassulási zónájában készült méréseket a gép a pontos eredmények érdekében állandó sebesség mellett újra megméri.

Az Inspection Plus és a SupaTouch technológia kombinációja minden irányban pontos és ismételhető méréseket tesz lehetővé az egyszerű prizmás és a komplex, 3D ciklusok esetén is. Az alábbi képen az eredmények jellemzően elérhető formái láthatók.

Következő lépések

Ha úgy gondolja, hogy a SupaTouch technológia megfelel az Ön céljainak, forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

További információk