Set and Inspect

Zökkenőmentes integráció számos különféle CNC-vezérlővel szerszámgépekhez.

Egyszerű, intuitív és mégis hatékony

A Set and Inspect egy egyszerű, intuitív, gépen használható mérési alkalmazás olyan ügyfelek részére, akiknek könnyen használható mérési megoldásra van szüksége. A Set and Inspect kiváló megoldás azon felhasználóknak, akik még csak most ismerkednek a méréssel, nem igazán járatosak a gépek kódolásában, viszont hasznát szeretnék venni a tapasztaltabb felhasználók számára nyújtott elérhető előnyöknek. Az alkalmazás Windows®-alapú CNC-vezérlőegységre vagy a vezérlőegységhez ethernettel csatlakozó, Windows rendszerű táblagépre telepíthető.

Jelentősen csökkenti az adatbeviteli hibákat és a programozási időt

Minimális oktatást igényel – a Set and Inspect lehetővé teszi az alkatrész-beállítások, vizsgálati és szerszámbeállítási ciklusok végrehajtását is.

Egyszerű használat

Használata annyira könnyű, hogy csak minimális képzés és termékdokumentáció szükséges hozzá, a felhasználók pedig egyszerűen üzembe helyezhetik a gépet, ami tökéletessé teszi az alkalmazást azok számára, akiknek nincs vagy csak kevés a mérési tapasztalata, vagy gépkódolási ismereteik korlátozottak.

A felhasználónak a kézikerékkel a megfelelő pozícióba kell állítania a mérőfejet, kiválasztani egy mérési ciklust a menüből, és kitölteni a felhasználói beviteli mezőket. A többit az alkalmazás elvégzi, automatikusan létrehozva a szükséges gépkódot a mérési ciklusra, feltöltve a vezérlésbe, jelentősen csökkentve az adatbeviteli hibákat és a programozási időket.

A programíró funkcióval összetettebb mérési rutinok hozhatók létre, amelyek később beágyazhatók az automatizált gyártási folyamatokba. A Set and Inspect rendszert és a Reporter alkalmazást együtt használva közvetlenül hozzá lehet férni az alkatrészek és a szerszámok mérési adataihoz, amelyeket a szerszámgépen vagy azon kívül is megtekinthetők.

Rugalmasan használható és adaptálható

A Set and Inspect egy innovatív alkalmazás szerszámgépekhez, amely a munkadarab-bemérést, alkatrészvizsgálatot, ill. az érintéses és érintésmentes szerszámbemérési ciklusokat támogatja. Az alkalmazás mindenki számára tökéletes megoldás, legyen szó akár a mérőfejes mérés terén még semmilyen tapasztalattal nem rendelkező új felhasználókról, akár azokról, akik meglévő mérőfejes rendszerükbe szeretnének új életet lehelni.

A Set and Inspect többféle CNC-vezérlővel is zökkenőmentes integrációt biztosít. A nem Windows-alapú vezérlők esetén a Set and Inspect programot Windows tabletre kell telepíteni, amelyet aztán Ethernet-kapcsolaton keresztül kell csatlakoztatni a szerszámgép vezérlőjéhez.

A Set and Inspect a gyártási folyamatok fejlődésének motorja

Nézze meg, hogyan teszik vásárlóink egyszerűbbé gyártási folyamataikat szerszámgépes alkalmazásaink használatával.

Az új Hartrol Plus vezérlőt arra terveztük, hogy gépeink használatát egyszerűbbé tegye. A Set and Inspect tökéletes kiegészítő: grafikus felhasználói felületének köszönhetően a gépkezelők könnyedén beprogramozhatják a szerszámgép-bemérési rutinokat.

Hartford (Tajvan)

Letölthető videók

További információk