Reporter

Könnyen megtekinthető alkatrészmérési adatok a szerszámgépek felhasználóinak

Jegyzőkönyvkészítés egyszerűbben

A Reporter egy könnyen használható, valós idejű folyamatfelügyeleti alkalmazás a munkadarabok méréséből származó adatok megtekintésére. A mérési adatok megtekinthetők a szerszámgépen, vagy az adatok CSV-fájlba történő exportálásával azok külső elemzésére is van mód. Az alkalmazás Windows®-alapú CNC-vezérlőegységre vagy a vezérlőegységhez Etherneten keresztül csatlakozó, Windows rendszerű táblagépre telepíthető.

Intelligens alkalmazás intelligens gyáraknak

Egyszerű, intuitív és könnyen használható: az adatok érthetően jeleníthetők meg, így tökéletes azok számára, akik kevés vagy semmilyen mérési tapasztalattal nem rendelkeznek.

Egyszerű, mégis hatékony

A Reporter vizuális, grafikus formában szemlélteti a mérési adatokat. A grafikus kijelző valós idejű megfelelési vagy hibajelzést ad minden egyes mérésnél, míg a korábban rögzített adatok lehetővé teszik, hogy az alkalmazás az adott szerszámgépen mért minden egyes munkadarab mérési adatát megjelenítse.

Egyszerű adatelemzés is lehetséges: a fő grafikus kijelzőn olyan adattrendek választhatók ki és jeleníthetők meg, amelyek nyomon követhetőséget biztosítanak a kritikus jellemzők tekintetében, jelzik a szerszám kopását, vagy akár a szerszámgép tengelyének hőtágulását.

A Reporter képessége nemcsak az alkatrészek mérésére korlátozódik: a rögzítőszerkezet ismételt mérése nagy mennyiségű adatot biztosít mind az alkatrész ellenőrzéséhez, mind a gép teljesítményének egyértelmű kijelzéséhez. Ezáltal a Reporter hatékony eszköz azon felhasználók számára, akik a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban szeretnék maximalizálni a mérőrendszerüket, gyártási folyamataikat és szerszámgépeik hatékonyságát.

A Reporter egy Okuma vezérlőegységen

Rugalmasan használható és adaptálható

A Reporter olyan, az Inspection Plus szoftverből származó, mérőfej által mért mérési adatokat jelenít meg, amelyek vagy közvetlenül kerültek beprogramozásra, vagy a Set and Inspect alkalmazás programkészítő funkciójával lettek létrehozva. Ahhoz, hogy az szoftver felhasználói is futtatni tudják a Reporter alkalmazást, mindössze a meglévő mérőfejprogramok egyszerű módosítása szükséges.

Az Inspection Plus szoftverrel való kompatibilitás azt jelenti, hogy az alkalmazás számos szerszámgépen és CNC-vezérlőn használható, miközben továbbra is egyszerűen használható.

Adatok exportálása további elemzéshez

Az intelligens gyárakban a napi rutin része a gyártási műveletek adatainak gyűjtése és az így nyert információk felhasználása problémamegoldásra, illetve a gyártási folyamatok optimalizálására. A Reporter alkalmazás az adatok CSV-fájlba történő exportálásával és megosztásával megkönnyíti a gépen végzett mérések adatok összegyűjtését.

Az exportált alkatrészadatok nyomon követés céljából tárolhatók, vagy a felhasználó saját minőségelemző szoftverébe is importálhatók, ami által a gyártók értékes információkhoz juthatnak megmunkálási folyamataikkal kapcsolatban.

A Set and Inspect a gyártási folyamatok fejlődésének motorja

Nézze meg, hogyan teszik vásárlóink egyszerűbbé gyártási folyamataikat szerszámgépes alkalmazásaink használatával.

Letölthető videók

Az új Hartrol Plus vezérlőt arra terveztük, hogy gépeink használatát egyszerűbbé tegye. A Set and Inspect tökéletes kiegészítő: grafikus felhasználói felületének köszönhetően a gépkezelők könnyedén beprogramozhatják a szerszámgép-bemérési rutinokat.

Hartford (Tajvan)

További információk