Gépkalibrálási és -optimalizálási hírek

A Renishaw legújabb kalibrálási termékeihez kapcsolódó hírek, esettanulmányok és műszaki cikkek révén a gyártóipar kézben tarthatja a gépek teljesítményét, és jelentős költségmegtakarítást érhet el.

Legfrissebb cikkek

  • Egyszerűbb volumetrikus kompenzáció a Renishaw új Compensate szoftverével

    Volumetric compensation with XM-60 multi-axis calibrator A Renishaw Compensate a CARTO szoftvercsomag új eleme. Segítségével az XM-60 többtengelyes kalibrátor felhasználói gyors és egyszerű volumetrikus kompenzációt alkalmazhatnak a szerszámgépeknél.

  • Az új beirányzó lézerrendszer tovább bővíti a Renishaw gépkalibrálási megoldásainak választékát

    Squareness measurement using XK10 on a machine tool A Renishaw új XK10 beirányozó lézerrendszerét a szerszámgépek gyártása és beirányozása során történő használatra fejlesztettük ki, azzal a céllal, hogy ne legyen szükség etalon darabokra. A rendszer lineáris sínek egyenességének, derékszögűségének, síkhelyességének, párhuzamosságának és szintezésének ellenőrzésére, valamint a forgó gépek orsóirányának és egytengelyűségének felmérésére használható. Ezek a tényezők a gép összeállítása közben az XK10 használatával, a rendszer valós idejű adatmegjel

  • A Renishaw bemutatja az új XM-60 többtengelyes kalibrátort

    XM-60 multi-axis calibrator on a machine A Renishaw, a világ vezető méréstechnikai specialistája az új XM-60 többtengelyes kalibrátorát a chicagói IMTS 2016 és a stuttgarti AMB 2016 kiállításokon mutatja be. A lineáris tengelyekhez használható XM-60 mind a hat szabadságfok mérésére képes bármilyen irányban, egy beállításból. Kezelése lényegesen egyszerűbbé és időtakarékosabbá vált a hagyományos lézeres mérési technikákhoz képest.

Összes cikk