Kalibrálás részletesen

Ismerje meg, hogyan működnek a kalibrációval kapcsolatos termékek, és hogyan javíthatják az Ön folyamatait.

A kalibrálás a folyamatirányítás alapja

A modern iparnak egyre szigorúbb tűréshatároknak, egyre rövidebb vevői határidőknek és több nemzetközi minőségi szabványnak kell megfelelnie. A költségek csökkentésére irányuló nyomással együtt a berendezések teljesítménye soha nem volt még ilyen fontos.

A Renishaw gépkalibrálás és -optimalizálás termékei lehetővé teszik a gépek tesztelését és diagnosztizálását a gép építése, gyártása és üzembe helyezése során, a gépek nagyobb pontosságának megőrzése és az állásidő minimalizálása érdekében.

Kalibrálás részletesen - Alkalmazásmérnök egy XL-80 lézertesztet végez

Az interferometria magyarázata

A lézeres interferometria a nagy pontosságú távolságmérés jól kidolgozott módszere. Ismerje meg a lézeres interferometria alapjait, és azt, hogy miként biztosítja a legpontosabb és legmegismételhetőbb kalibrálási módszert.

További információk

QC20 körteszt készlet

A körtesztelés bemutatása

A körtesztelés a vizsgálat rendkívüli egyszerűségének, gyors használhatóságának és a rendkívüli mennyiségben létrehozott számadatoknak köszönheti népszerűségét. Tudjon meg többet a QC20 körteszt beállításáról, az adatrögzítésről és -elemzésről.

Tudjon meg többet

Hat szabadságfok

A hat szabadságfokról bővebben

Az XM-60 többtengelyes kalibrátor lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyidejűleg és közvetlenül mérjék mind a hat hibát bármilyen irányú mozgás esetén.

Nézze meg az ismertető videót, hogy többet tudjon meg a lineáris mozgási pálya különböző hibatípusairól.

Tudjon meg többet

XM-60 teszt elvégzése egy szerszámgépen

Esettanulmányok

Fedezze fel, hogyan optimalizálta a teljesítményt a lézeres kalibrálási és körteszt technológiánk a különböző iparágakban.

Olvasson részletes beszámolókat arról, hogy a kalibrálási megoldások milyen előnyökkel jártak ügyfeleink számára.

Fedezze fel esettanulmányainkat