Rendszerek korszerűsítése

A Renishaw számos korszerűsítést kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legjobb megoldást biztosítsa.

Korszerűsítsen most, hogy továbbra is élvezze a Renishaw gépmérési megoldásainak előnyeit.

Váltás QC10-ről QC20-W rendszerre

Meggyőződésünk, hogy a QC20-W vezeték nélküli körteszt előnyei Önt is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

Annak érdekében, hogy ez a lehető legegyszerűbben történhessen meg, a cserekészlet tartalmát és árát úgy alakítottuk, hogy Ön a lehető legkisebb költséggel válthasson a QC20-W típusra; gyakorlatilag egy „alapszintű korszerűsítő készletet” kínálunk, amelyet tetszés szerint bővíthet a külön megvásárolható cserekészletek és -alkatrészek és egyéb tartozékok segítségével.

Csak az Ön számára szükséges funkciókat kell megvennie (egyes területeken „összevont” készletek is kaphatók).

QC20-W alapszintű korszerűsítő készlet

QC20-W csere készlet dobozban

Adja le használt QC10 jeladóegységét, és cserébe a teljes új készlet árának kevesebb mint feléért juthat hozzá az új QC20-W alapszintű korszerűsítő készlethez.

Az alapszintű korszerűsítő készlet egy QC20-W körtesztből, elemből, a Ballbar 20 szoftverből (kézikönyvekkel együtt), beállító gömbből, gépre ragasztható hitelesítési címkékből, kalibrációs tanúsítványból, szerszámokból és új mágneses ülékekből áll.

A csomagolás ráadásul tökéletesen illeszkedik a QC10 táskájába (csak a 2001 után gyártott, fémvázas hordtáskákra vonatkozik).

QC20-W további lehetőségek

Növelje a QC20-W funkcióinak körét és hordozhatóságát körteszt-kiegészítőinkkel:

QC20-W készlet részleges körív-vizsgálatokhoz

QC20-W részleges körív készlet

Módosított központi ülékből és befogószár-hosszabbítóból áll.

Ez lehetővé teszi a 220º-os körívteszt elvégzését a QC20-W rendszerrel.

Annak a ténye, hogy a vizsgálat mindhárom síkban (XY, XZ és YZ) elvégezhető a központi ülék áthelyezése nélkül, jóval egyszerűbbé teszi a vizsgálat előkészítését, és első ízben valódi volumetrikus kiértékelést tesz lehetővé.

QC20-W adapter kis körök vizsgálatához

QC20 kiskör adapter

A QC10 kis körök vizsgálatára szolgáló adapterkészlete (SCAK) a QC20-W rendszerrel nem használható.

Amennyiben már használja a QC10 ezen kiegészítőjét, csak az új adaptert kell megvennie, amely egyszerű menettel csatlakozik a QC20-W egység testéhez. Az 50 mm-es kalibrátort továbbra is használhatja.

QC20-W rendszer hordtáska

QC20-W hordtáska

Ezentúl ugyanabban a táskában hordhatja a kis körök vizsgálatára szolgáló adapterkészlet és a VTL adaptert; a táskában mindkettő számára saját hely van kialakítva.

Korszerűsítés RX10-ről XR20-W típusra

XR20-W forgótengely-kalibrátor

Az XR20-W megőrizte az RX10 pontosságát, ismétlőképességét és automatikus működését, de nagyobb rugalmasság, egyszerűbb beállítás és működés, valamint általánosságban gyorsabb mérés jellemzi.

A Renishaw szeretné, ha a lehető legtöbb RX10 felhasználó profitálna az XR20-W forgótengely-kalibrátor előnyös tulajdonságaiból. A vásárlási döntés megkönnyítése érdekében kereskedelmi kedvezményeket kínálunk.

A csere során érvényes árkedvezmény alapfeltétele, hogy a felhasználó hiánytalan és teljesen működőképes RX10 készletet juttasson vissza hozzánk. Működésképtelen, sérült vagy hiányos készlet esetén a Renishaw saját belátása szerint ítélheti meg annak becserélhetőségét. Még ha el is fogadják, a csere nyomán érvényesíthető árkedvezmény kisebb lesz.

Korszerűsítés ML10-ről XL-80 típusra

ML10/XL-80 összehasonlítás

A Renishaw különféle kedvező árú korszerűsítő csomagokat kínál XL-80 lézeres rendszerre, melyek mindent tartalmaznak, amire szüksége lehet az ML10/EC10 rendszer XL-80/XC-80 rendszerre való korszerűsítéséhez.

Az XL-80 az ML10 rendszerhez képest jelentős teljesítménybeli és működési előnyöket kínál. A lézer rendkívül stabil lézernyalábot hoz létre, amelynek hullámhossza visszavezethető a nemzeti és nemzetközi etalonokra.

Az XL-80 rendszer teljes mértékben visszafelé kompatibilis a meglévő ML10 optikával és beállítási rendszerekkel. Az XL-80-hoz a CARTO szoftvercsomag három alkalmazásból áll:

  • Capture a lézeradatok gyűjtésére
  • Explore az adatok nemzetközi szabványoknak megfelelő elemzésére, és PDF-jelentések egyszerű készítésére
  • Compensate a geometriai hibajavításra a speciális követelményeknek megfelelő kompenzációs fájlok segítségével.

Termékinformációk