Rendszerek korszerűsítése

A Renishaw számos korszerűsítést kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legjobb megoldást biztosítsa.

Korszerűsítsen most, hogy továbbra is élvezze a Renishaw gépmérési megoldásainak előnyeit.

Váltás QC10-ről QC20 rendszerre

Meggyőződésünk, hogy a QC20 vezeték nélküli körteszt előnyei meglévő felhasználóinkat is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

Annak érdekében, hogy ez a lehető legegyszerűbben történhessen meg, a cserekészlet tartalmát és árát úgy alakítottuk, hogy a felhasználó a lehető legkisebb költséggel válthasson a QC20 típusra; gyakorlatilag egy „alapszintű korszerűsítő készletet” kínálunk, amelyet tetszés szerint bővíthet a külön megvásárolható cserekészletek, -alkatrészek és egyéb tartozékok segítségével.

Ez lehetővé teszi meglévő felhasználóink számára, hogy csak az igényelt funkciókért fizessenek (egyes régiókban „összevont” készletek is kaphatók).

QC20 körteszt korszerűsítő készlet

QC20 volumetrikus körteszt készletAdja le QC10 körtesztegységét, és cserébe a teljes új készlet árának kevesebb mint feléért juthat hozzá az alapszintű QC20 körteszt korszerűsítő készlethez.

A készlet egy QC20 körtesztelőből, befogószár-hosszabbító adapterből, központi ülékből, elemből, Ballbar 20 szoftverből/kézikönyvből (csak letölthető formában), beállító gömbből, gépre ragasztható hitelesítési címkékből, kalibrációs tanúsítványból és szerszámokból áll.

A csomagolás tökéletesen illeszkedik a QC10 körtesztelő táskájába (csak a 2001 után gyártott, fémvázas táskára vonatkozik), de opcionálisan QC20 körteszttáska is beszerezhető.

QC20 körteszt – további opciók

Körteszt-kiegészítőink választéka a QC20 körtesztrendszer funkcionalitását és hordozhatóságát bővíti ki.

QC20 készlet részleges körív-vizsgálatokhoz

QC20-W részleges körív készlet

A készlet módosított központi ülékből és befogószár-hosszabbítóból áll. Ennek köszönhetően a QC20 körtesztrendszerrel 220°-os részleges körív vizsgálat végezhető.

Annak a ténye, hogy a vizsgálat mindhárom síkban (XY, XZ és YZ) elvégezhető a központi ülék áthelyezése nélkül, jóval egyszerűbbé teszi a vizsgálat előkészítését, és első ízben valódi volumetrikus kiértékelést tesz lehetővé.

QC20 adapter kis körök vizsgálatához

QC20 kiskör adapter

A kis körök vizsgálatára szolgáló QC10 adapter nem kompatibilis a QC20 körteszttel.

A meglévő felhasználók megvásárolhatják a kis körök vizsgálatára szolgáló QC20 adaptert, amelyet egyszerűen rácsavarozhatnak a QC20 körtesztegységre. Az 50 mm-es körteszt-kalibrátor kompatibilis a QC20 és QC10 körtesztekkel.

Hordtáska QC20 rendszerhez

QC20-W hordtáska

A QC20 rendszer hordtáskája a kis körök vizsgálatára szolgáló adapterkészlet és a VTL adapter egy táskában való szállítására szolgál.

Korszerűsítés RX10-ről XR20-W típusra

XR20-W forgótengely-kalibrátor

Az XR20-W forgótengely-kalibrátor megőrizte az RX10 forgótengely-kalibrátor pontosságát, ismétlőképességét és automatikus működését, de nagyobb rugalmasság, egyszerűbb beállítás és kezelés, valamint általánosságban gyorsabb mérés jellemzi.

A Renishaw szeretné, ha a lehető legtöbb RX10 felhasználó profitálna az XR20-W forgótengely-kalibrátor előnyös tulajdonságaiból. A vásárlási döntés megkönnyítése érdekében beszámítási kedvezményeket kínálunk.

A beszámítási árkedvezmény akkor érvényes, ha a felhasználó hiánytalan és teljesen működőképes RX10 készletet juttat vissza hozzánk. Működésképtelen, sérült vagy hiányos készlet esetén a Renishaw saját belátása szerint ítélheti meg, beszámítja-e azt. Még ha el is fogadják, a beszámítás nyomán érvényesíthető árkedvezmény kisebb lesz.

Korszerűsítés ML10-ről XL-80 típusra

ML10/XL-80 összehasonlítás

A Renishaw különféle kedvező árú korszerűsítő csomagokat kínál XL-80 lézeres rendszerre, melyek mindent tartalmaznak, amire szüksége lehet az ML10/EC10 rendszer XL-80/XC-80 rendszerre való korszerűsítéséhez.

Az XL-80 az ML10 rendszerhez képest jelentős teljesítménybeli és működési előnyöket kínál. A lézer rendkívül stabil lézernyalábot hoz létre, amelynek hullámhossza visszavezethető a nemzeti és nemzetközi etalonokra.

Az XL-80 rendszer teljes mértékben, visszamenőlegesen is kompatibilis a meglévő ML10 optikával és beállítási rendszerekkel. Az XL-80-hoz a CARTO szoftvercsomag három alkalmazásból áll:

  • Capture a lézeradatok gyűjtésére
  • Explore az adatok nemzetközi szabványoknak megfelelő elemzésére, és PDF-jelentések egyszerű készítésére
  • Compensate a geometriai hibajavításra a speciális követelményeknek megfelelő kompenzációs fájlok segítségével.

Termékinformációk