Raman-képek gyorsabban, mint valaha

2014. február 14.

Raman-képek gyorsabban, mint valaha

A Renishaw inVia Raman-mikroszkópjához kínált új StreamLineHR™ Rapide opció segítségével nagy mennyiségű Raman-adat gyors rögzítésére nyílik lehetőség. Ennek és az inVia nagyfokú érzékenységének köszönhetően a felhasználók nagy felbontású kémiai képeket hozhatnak létre.

Grafén StreamLine HR Rapide technológiával készített képe

Gyorsabb képalkotás
A Renishaw által gyártott detektor és motoros mozgatású mintatálca szoros integrációja rendkívül gyors képalkotást tesz lehetővé (a detektor spektrumkiolvasási sebessége 1000 s-1 értéknél is jobb). A nagy fájlok kezelésének lehetőségével kiegészítve ez azt jelenti, hogy a rendkívül részletgazdag Raman-képek villámgyorsan és egyszerűen hozhatók létre.

Részletgazdag és hatékony
A javított jel-zaj aránynak köszönhetően még rendkívül alacsony jelszint mellett is pontos mérések végezhetők. A felhasználók nagy (megapixelekben mérhető) felbontású Raman-képeket exportálhatnak az adatok teljes körű részletességgel történő megtekintéséhez, és mivel a technológia nem korlátozza a fájlok méretét, akár spektrumok tízmilliói is rögzíthetők egyetlen fájlban.

Minden ezredmásodperc számít
További tájékoztatásért keresse fel a területileg illetékes kereskedelmi képviselőt, vagy látogassa meg a Renishaw standját a részvételünkkel zajló rendezvények egyikén a világ bármely részén, ahol a cég Raman-szakértőkből álló csapata szívesen bemutatja Önnek ezt a fantasztikus új lehetőségeket kínáló technológiát.

Találkozzon velünk egyÖnhöz közel tartott rendezvényen.

Kép: Egyrétegű grafén (piros) és többrétegű grafén (zöld) StreamLineHR Rapide technológiával készült képe Si/SiO2 alaprétegen. Az 52 136 spektrumból álló adathalmazt a rendszer 700 spektrum/mp sebességgel rögzítette.

Letöltések

Legfrissebb híreink

Regisztráljon, ha rendszeresen értesülni szeretne a Renishaw legfrissebb híreiről