Orvostudomány és egészségügy

Egészségügyi termékeinket arra terveztük, hogy elősegítsék az orvosi kutatásokat és a sebészeti beavatkozásokat.

Technológia és támogatás egészségügyi alkalmazásokhoz

A fogászati alkalmazásokban vállalatunk piacvezető beszállító a nagy pontosságú, ISO10360-4 szabványnak megfelelő érintéses szkennereket tartalmazó laboratóriumi fogászati CAD/CAM rendszerek területén. A 3D-s fémnyomtatás és a digitális fogászat terén megszerzett szakértelmünket fogászati koronák készítésénél kamatoztatjuk. Ezen kívül alloplasztikus, páciensenként egyedi implantátumokat (PSI) is készítünk koponya-, állkapocs- és arcsebészeti (CMF) műtétekhez, amire gyakran baleseti sérülések vagy tumoros elváltozások kezelése során előállt deformációk miatt van szükség.

Neurológiai termékeink közé olyan gyógyászati berendezések, tervezőszoftverek és sebészeti robotrendszerek tartoznak, amelyekkel többek között Parkinson-kóros betegek mély agyi stimulációja, illetve epilepszia sztereo-elektroenkefalográfiás (SEEG) kezelése végezhető.

A Raman-spektroszkópia terén piacvezető vállalatként olyan rendszereket és műszereket is gyártunk, amelyek azonosítják és elemzik az anyagok vegyi összetételét és szerkezetét. Analitikai alkalmazásokból is széles termékskálát kínálunk az egészségügy számára, a gyógyszeripartól az orvosbiológián és a nanotechnológián át a törvényszéki tudományokig.

Legújabb hírek az egészségügyben

A Renishaw vállalatcsoport összes tagjára vonatkozó részletes egészségügyi megfelelőségi adatokat itt találja.

Többet szeretne tudni arról, hogyan járulhatunk hozzá az Ön sikeréhez?

Egészségügyi esettanulmányok