Raman-spektroszkópia

Megalkuvás nélkül a minőségre és a teljesítményre koncentrálva fejlesztjük ki és gyártjuk Raman-műszereink és -technológiáink széles választékát, melyek élen járnak az innováció terén.

Világszerte számtalan tudós és mérnök szavazott már bizalmat kutatási célú rendszereinknek, melyek a lehető legrövidebb idő alatt és megbízhatóan szolgálnak a legkiválóbb minőségű vegyi adatokkal.

Kapcsolat

A legprecízebb mérnöki körültekintéssel készített Raman-spektroszkópiai rendszerek kifejezetten olyan szakemberek számára, akiknek gyorsan van szükségük pontos adatokra.

inVia Qontor

Termékeink

Raman-spektroszkópiai műszerek, többek közt mikroszkópok, asztali analizátorok és kombinált rendszerek széles választékát gyártjuk. Tudjon meg többet termékeinkről.

Ismerje meg termékkínálatunkat

Gyógyszeripari Raman-technológiák

Raman-alkalmazások

A Raman-spektroszkópiát sikerrel alkalmazzák a legkülönfélébb anyagok és rendszerek elemzéséhez. Tudjon meg többet arról, hogy milyen területeken alkalmazhatók termékeink, és hogyan segíthetünk Önnek egyedi igényeivel kapcsolatban.

Ismerje meg termékeink alkalmazási lehetőségeit

inVia Raman Connect

Raman Connect

Fedezze fel legfrissebb válogatott híreinket, a témába vágó cikkeket, videóinkat, prezentációinkat és a termékeinkről szóló véleményeket, így megismerheti a Raman-spektroszkópiában rejlő lehetőségeket, és megtudja, miben lehetünk a segítségére.

Ismerje meg a Raman-megoldásokat

Borotvakrémről készült Raman-kép

Alapvető technológiák

Erősen elkötelezettek vagyunk a kutatás és fejlesztés mellett. Spektroszkópiai termékeinkben számos szabadalmaztatott innováció található. Fedezze fel a Raman-rendszereink műszaki alapját jelentő technológiákat.

Ismerje meg technológiáinkat

A Renishaw Raman-termékei

Szakértők vagyunk a metrológia, az összetett mozgásvezérlés, az egészségügy, a spektroszkópia és az additív gyártás terén. Ismerje meg, hogy Raman-termékeink tervezése, tesztelése és gyártása során miképpen használjuk fel saját technológiáinkat és termékeinket, és hogy mindez hogyan segít nekünk a legmagasabb szintű teljesítmény és érzékenység elérésében.

Támogatás, képzés és erőforrások

Fogalmazzon meg bármilyen igényeket is a Raman-elemzéssel kapcsolatban, kutatókból és mérnökökből álló csapatunk készséggel áll a rendelkezésére szakértői tanácsadással, terméktámogatással, továbbá műszaki és alkalmazási segítségnyújtással.

Raman-szoftveres képzés

Képzés

Használja ki a Raman-rendszerében rejlő potenciált a legteljesebb mértékben, és aknázza ki a rendszer képességeit különféle képzési lehetőségeink révén.

További információ

Raman szerviz és telepítés

Szerviz és telepítés

Szervizcsapatunk telepíti és teszteli a rendszerét, így biztosítva a műszer optimális teljesítményét már az első perctől fogva.

További információ

Raman alkalmazástámogatás

Alkalmazástámogatás

Szakértőkből álló csapataink kizárólag Raman-termékekkel dolgoznak, és örömmel segítenek Önnek abban, hogy a maximumot hozza ki Raman-berendezéséből.

További információ

Raman prospektus – minta

Szakirodalom

Fedezze fel széles termékkínálatunkkal, az alkalmazási lehetőségekkel és a műszaki jellemzőkkel kapcsolatos információkat letölthető formában.

További információ

Raman online bemutatók

Online bemutatók

Otthona vagy irodája kényelméből nézheti meg, hogyan működnek a Raman-rendszerek. További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal akár már most is.

További információ

inVia Qontor

A legfrissebb hírek

Maradjon naprakész legújabb innovációinkkal, híreinkkel, alkalmazásainkkal és induló termékeinkkel kapcsolatban; legfrissebb híreink közvetlenül a postaládájába érkezhetnek.

Feliratkozás

Többet szeretne megtudni?

Helyi képviselőnk örömmel segít kérdései megválaszolásában. Képviselőnkkel egy űrlapot kitöltve vagy e-mail útján léphet kapcsolatba.

Kapcsolat