Raman-spektroszkópia

A Raman-spektroszkópia terén elismerten vezető szerepet betöltő Renishaw kiváló teljesítményű Raman-rendszereket gyárt számos alkalmazáshoz.

RA802 gyógyszerészeti analizátor

Az RA802 gyógyszerészeti analizátor egy kompakt méretű, asztali Raman képalkotó rendszer, amelyet kifejezetten a gyógyszeripar számára terveztünk.

Tudjon meg többet az RA802 analizátorról

Támogatás, képzés és további információk

Fogalmazzon meg bármilyen igényeket is a Raman-elemzéssel kapcsolatban, a Renishaw kutatókból és mérnökökből álló csapata készséggel áll a rendelkezésére szakértői tanácsadással, terméktámogatással, továbbá műszaki és alkalmazási segítségnyújtással.

Okos és tartós befektetés.

Ha a Renishaw termékei mellett dönt, biztos lehet abban, hogy nagyszerűen választott. Egyszerűen használható Raman-rendszere megismételhető és megbízható adatokat szolgáltat még nehezen feldolgozható minták esetében is. Tartóssága pedig egyedülálló.

Tegyen szert a legjobb Raman-spektroszkópiás megoldásra.

Maximális teljesítményt és rugalmasságot nyújtó rendszereinket ügyfeleink világszerte alkalmazzák, hogy értékes analitikai információkhoz jussanak a legkülönbözőbb alkalmazási területeken.

A Renishaw spektroszkópiai termékekkel foglalkozó részlege egy 1973-ban alapított globális méréstechnikai és gyártó vállalat része, amely kimagasló mérnöki szaktudásáról híres.