Raman-spektroszkópia

A Raman-spektroszkópia terén elismerten vezető szerepet betöltő Renishaw kiváló teljesítményű Raman-rendszereket gyárt számos alkalmazáshoz.

Következő generációs Raman-képalkotás

A Renishaw évtizedes tapasztalattal rendelkezik a legmostohább körülmények között is megbízható eredményeket biztosító és rugalmas Raman-rendszerek fejlesztése terén.

Hírek és újdonságok

Fő felhasználási területek

Támogatás, képzés és további információk

Fogalmazzon meg bármilyen igényeket is a Raman-elemzéssel kapcsolatban, a Renishaw kutatókból és mérnökökből álló csapata készséggel áll a rendelkezésére szakértői tanácsadással, terméktámogatással, továbbá műszaki és alkalmazási segítségnyújtással.

Tegyen szert a legjobb Raman-spektroszkópiás megoldásra.

Maximális teljesítményt és rugalmasságot nyújtó rendszereinket Ügyfeleink világszerte alkalmazzák, hogy értékes analitikai információkhoz jussanak a legkülönbözőbb alkalmazási területeken.

A Renishaw spektroszkópiai termékekkel foglalkozó részlege egy 1973-ban alapított globális méréstechnikai és gyártó vállalat része, amely kimagasló mérnöki szaktudásáról híres.

Online bemutatók

Nem utazhat? Online bemutatóink keretében otthona vagy irodája kényelméből is megnézheti, hogyan működnek a Raman-rendszerek. További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal akár már most is.

Online bemutatók

A legfrissebb hírek

Csatlakozzon levelezőlistánkhoz, és értesüljön a következőkkel kapcsolatban:

  • más tudósoktól származó exkluzív szakmai hírek
  • legújabb technológiai vívmányok és újdonságok
  • tippek és tanácsok a Raman-spektroszkópia használatára és alkalmazására vonatkozóan.

Az újdonságok közvetlenül az e-mail postafiókjába kerülnek.