Moduláris és egyedi méréstechnikai befogóeszközök

A Renishaw moduláris és egyedi befogóeszközök széles választékát kínálja koordináta mérőgépekkel, Equator™ ellenőrző készülékekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra. Fedezze fel, miként javíthatják befogóeszközeink a termelékenységet és a megismételhetőséget.

Az Ön egyetlen forrása a méréstechnikai befogóeszközökhöz

Gyors és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzés hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága.

Több mint 50 éve az Ön partnere a pontosságban

Akár repülőgépipari, gépjárműipari, elektronikai, ipari vagy gyógyászati célt szolgáló munkadarabok mérését végzi, a Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást nyújtanak. Úgy terveztük a moduláris befogóelemeink széles választékát, hogy növelje az Ön ellenőrzési folyamatának hatékonyságát és teljesítményét.

Befogóeszköz koordináta mérőgépen végzett ellenőrzéshez










A koordináta mérőgépekhez és az Equator™ ellenőrző készülékekhez való méréstechnológiai befogóeszközök javíthatják az Ön ellenőrzési folyamatának teljesítményét, megismételhetőségét és pontosságát. Moduláris termékcsaládunk az alkatrészek gyors és megismételhető rögzítési beállítását kínálja. Fedezze fel, hogyan tudunk segíteni a beállítási idő minimalizálásában.

Méréstechnikai befogóeszközök koordináta mérőgépekhez és ellenőrző készülékekhez

Optikai mérőgépek befogóeszközei










A Renishaw optikai mérőgépekhez kifejlesztett befogóeszközei és akril mérőlapjai háttérvilágítást tesznek lehetővé, és segítségükkel a munkadarab tisztán, egyértelműen látható az optikai mérőrendszerből és a többérzékelős gépekről.
Tudjon meg többet optikai mérőgépekhez készült befogóeszközeink átfogó kínálatáról és arról, miként tudunk Önnek segíteni.

Optikai mérőrendszerekhez kifejlesztett méréstechnikai befogóeszközök

méréstechnikai asztal










A bármely hordozható koordináta-mérőgéppel, fehér fényű, illetve lézerrendszerrel kompatibilis méréstechnikai asztalainkkal könnyűszerrel manőverezhet a munkaterületen vagy a méréstechnikai ellenőrzési területen. Fedezze fel, hogyan tervezzük asztalainkat, hogy azok megfeleljenek az Ön igényeinek.

Méréstechnikai befogóasztalok

FixtureBuilder promóciók










A Renishaw FixtureBuilder szoftverével befogási elrendezések hozhatók létre a folyamat dokumentálása és a koordináta-mérőgéppel, Equator™ ellenőrző rendszerrel és optikai mérőrendszerrel végzett ellenőrzés gyártósoron kívüli programozásának elősegítése érdekében. Egy 30 napos ingyenes próbaverzióval felfedezheti, hogy 3D-s modellező szoftverünk milyen előnyökkel szolgálhat az Ön számára.

3D-s befogóeszköz modellező szoftver

Mi az a moduláris befogóeszköz?

A moduláris befogóeszköz olyan munkadarabtartó rendszer, amelyben egy sor komponensből épül fel egy speciális munkadarabtartó. Gyors és gazdaságos beállítást tesz lehetővé, szerszámlapokból, szorítókból és komponensekből áll. A Renishaw moduláris befogóeszközeinek széles választékával gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága.

A rendelés módja

Rendeljen webáruházunkból a hét minden napján a nap 24 órájában. Vásároljon online, vagy lépjen kapcsolatba helyi kirendeltségünkkel.

Vásárlás online

A rendelés módja

Vásárlás előtt a kapcsolatfelvételi űrlapot elküldve vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával.

Szerszámgépes mérőrendszereink és tartozékaik webáruházunkban bármikor megvásárolhatók.

Kapcsolatfelvétel Webáruház

Miért válasszam a Renishaw méréstechnikai befogóeszközöket?

Tisztában vagyunk az ellenőrzéshez szükséges befogóeszközök összetettségével, ezért olyan termékcsaládot fejlesztettünk ki, amely megbízható és megismételhető alapokat kínál a méréshez.

Többféle típusú ellenőrzéssel számoltunk, legyen az koordináta mérőgép, optikai mérőgép, csuklós kar, 3D szkenner, optikai komparátor vagy más eszköz, a választékunkban szereplő megoldásokkal javítható az ellenőrzési folyamat hatékonysága és teljesítménye.

A könnyen használható moduláris és egyedi befogóeszközeink kiemelt szerepet játszanak az egyszeri és ismétlődő munkadarab-ellenőrzés során kieső idő csökkentésében, ami a FixtureBuilder szoftverünk segítségével még tovább fokozható. Ezzel a programmal létrehozható olyan befogóeszköz, amely natív CAD-szoftverben használható, emellett a szoftverrel automatikusan generálható egy munkautasítás-sorozat.

  • Rugalmas megoldások széles választéka
    A Renishaw moduláris befogóeszközeinek és egyedi tervezési megoldásainak széles választéka számos alkalmazás és szinte tetszőleges méretű, alakú és anyagú munkadarab esetén kínál megoldást. A mérőlapok és eszközök alapesetben M4, M6, M8 metrikus és 1/4-20 angolszász méretű menetekkel kaphatók.
  • Gyors, pontos és megismételhető
    Minden befogóeszköz speciális szerszám nélkül, kézzel húzható meg. A mérőlapok furatait alfanumerikus jelöléssel láttuk el, így az egyes elrendezések pontosan dokumentálhatók és ismételhetők.
  • Páratlan tartósság, kopásállóság és minőség
    Hőkezelt acéleszközeink és az eloxált bevonattal ellátott mérőlapok egyenletes és karcolásálló külső réteget képeznek.
  • Nagyobb termelékenység a munkadarab-ellenőrzésnél
    A Renishaw FixtureBuilder szoftverével a felhasználók befogási elrendezéseket hozhatnak létre, dokumentálhatják a folyamatot, és gyártósoron kívüli programozást végezhetnek.

Gyakran ismételt kérdések

Miért használjunk befogóeszközt a méréstechnikában?

A befogóeszköz megismételhető és megbízható eredményeket biztosít a munkadarabok ellenőrzéséhez. A Renishaw könnyen használható és strapabíró, minőségi befogóeszközöket kínál, amelyek biztosítják ezeket az eredményeket. Ez kiváltja az olyan megbízhatatlan és megismételhetetlen rendszerek, mint a gitt, a csavarok és a lépcsős fogazású szorítók használatának szükségességét.

Hogyan illeszkedik egy mérőlap a géphez?

A Renishaw befogóeszközök Quickload megoldásokat kínálnak az alkatrészek gyors cseréjéhez, amely mágnesek és illesztőcsapok segítségével történik. Ezek előnye, hogy az alkatrészcsere másodpercek alatt elvégezhető, ami minden modern gyártóüzemben szükséges.

Hogyan döntsem el, hogy mely termékekre van szükségem a befogóeszköz beállításához?

Ismerje meg a munkadarab kritikus jellemzőit, és ebből kiindulva vegye figyelembe a súlyt, az alakot, a méretet és a rögzítési igényeket. Tökéletes kiindulópontot jelentenek a Renishaw befogókészletek, mivel ezek számos alkatrészt tartalmaznak különböző munkadarabok befogásához.

Honnan tudom, hogyan kell befogni a munkadarabomat?

A Renishaw különböző útmutatókat kínál a helyes rögzítéshez. Egyes befogóeszközökhöz azonban egyedi megoldásra lehet szükség, ha segítségre van szüksége, kérjük, töltse ki az egyedi ajánlatkérési űrlapot.

Nem találja, amit keres?

Egyedi megoldásokat tudunk nyújtani a befogóeszközének beállításaihoz. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen.

 

További források

  • Kiadvány:  Renishaw rögzítőelemek Kiadvány: Renishaw rögzítőelemek
  • Technical specifications:  Renishaw metrology fixturing Technical specifications: Renishaw metrology fixturing [en]

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a további információkért, és hogy beszélhessen egy szakértővel.