Méréstechnikai készülékek

A Renishaw moduláris és egyedi befogóeszközök és szoftverek széles választékát kínálja koordináta-mérőgépekkel (CMM-ekkel), Equator™ ellenőrző készülékekkel és optikai mérőrendszerekkel történő használatra.

Válassza ki az alkalmazási területet

A Renishaw befogóeszközökkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága.

Akár repülőgépipari, gépjárműipari, elektronikai, ipari vagy gyógyászati célt szolgáló alkatrészek mérését végzi, a Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást nyújtanak az Ön ellenőrzési követelményeinek megfelelően, és hozzájárulnak mérési folyamatainak tökéletesítéséhez.

Miért válasszam a Renishaw méréstechnikai befogóeszközöket?

Rugalmas megoldások széles választéka

A Renishaw moduláris befogóeszközeinek és egyedi tervezési megoldásainak széles választéka számos alkalmazás és szinte tetszőleges méretű, alakú és anyagú alkatrész esetén kínál megoldást. A mérőlapok és eszközök alapesetben M4, M6, M8 metrikus és 1/4-20 angolszász méretű menetekkel kaphatók.

Gyors, pontos és megismételhető

Minden befogóeszköz speciális szerszám nélkül, kézzel húzható meg. A mérőlapok furatait alfanumerikus jelöléssel láttuk el, így az egyes elrendezések pontosan dokumentálhatók és ismételhetők.

Páratlan tartósság, kopásállóság és minőség

Hőkezelt acéleszközeink és a Nituff® kemény, eloxált bevonattal ellátott mérőlapok egyenletes és karcolásálló külső réteget képeznek.

Nagyobb termelékenység a munkadarab-ellenőrzésnél

A Renishaw FixtureBuilder szoftverével a felhasználók befogási elrendezéseket hozhatnak létre, dokumentálhatják a folyamatot, és gyártósoron kívüli programozást végezhetnek.

Letöltések

  • Technical specifications:  Renishaw metrology fixturing Technical specifications: Renishaw metrology fixturing [en]
  • Kiadvány:  Renishaw rögzítőelemek Kiadvány: Renishaw rögzítőelemek