Raman szerviz és támogatás

Renishaw Raman-támogató csomag

Hozza ki a maximumot Raman-rendszeréből átfogó képzési és támogatási csomagunk révén. Segítünk abban, hogy megismerje rendszere valamennyi fejlett funkcióját és képességét, hogy az a legjobb minőségű adatokat szolgáltassa Önnek.

A csomag a Raman rendszer Renishaw-tól való megvásárlását követően az összes felhasználó számára elérhetővé válik. Előnyei:

  • Segítségnyújtás magasan képzett Raman-alkalmazási szakembereink globális hálózatától egy külön erre fenntartott e-mail címen keresztül. Szakembereink segítenek Önnek adatai értelmezésében és optimalizálásában.
  • Hozzáférés képzési modulok és oktatóvideók széles választékát tartalmazó online könyvtárunkhoz.
  • Hozzáférés a Renishaw Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) oktatási moduljaihoz.
  • Meghívók világszerte különféle helyszíneken megrendezett Inside Raman (A Raman-eljárás mesterfogásai) szemináriumainkra, ahol megismerkedhet rendszereink új jellemzőivel és szoftverújdonságainkkal, és a többi felhasználóval folytatott eszmecserére is lehetősége nyílik.
  • Online segítség távoli hozzáféréssel, valamint diagnosztikai ellenőrzések ügyfélszolgálati munkatársaink által.
  • Ingyenes kisebb szoftverfrissítések.
Raman szerviz és telepítés

Raman szerviz

Kérjen segítséget csapatunktól a rendszerrel, a szervizeléssel, az alkatrészekkel kapcsolatban, vagy beszéljen Raman-alkalmazási szakembereinkkel.

Vegye igénybe ügyféltámogatási szolgáltatásainkat


inVia Raman mikroszkóp napelempanelen

Általános érdeklődés

Keressen minket termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos általános kérdésekkel; és csapatunk egyik tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat


A Renishaw New Mills-i központja

Helyi képviselet

Vegye fel a kapcsolatot helyi képviselőnkkel. Készítse elő a berendezése sorozatszámát. Ezt magán a berendezésen találja meg.

Régió választása

Rendszertelepítés

A Renishaw nemzetközi szervizcsapata telepíti és teszteli a rendszert. A Raman-rendszerekhez jól értő mérnökök és szakemberek garantálják, hogy a berendezés már a kezdetektől fogva optimális teljesítménnyel üzemel.

A teljes körű tesztelés végén a szervizmérnök testre szabott és interaktív bevezető oktatást tart. Az általában két napig tartó tanfolyamon szó lesz a rendszer funkcióiról, valamint a résztvevők betekintést nyerhetnek az adatrögzítési, -feldolgozási és -elemzési eljárásokba is. A felhasználók oktatásban részesülnek a rendszer kezelését és megelőző karbantartását illetően annak érdekében, hogy a berendezés a kalibrált és beállított állapotot megőrizve hosszú ideig megbízható és pontos eredményeket nyújthasson.

Nemzetközi vevőszolgálati csapatunk a berendezések támogatását és diagnosztikáját a Renishaw helyszíni szervizprogramjának kiegészítéseként távoli hozzáféréssel végzi. A rendszerek karbantartását szervizprogramok széles választékával biztosítjuk. Bővebb tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

Küldjön e-mailt

Raman-szoftveres képzés

Raman képzés

Használja ki a Raman-rendszerében rejlő összes lehetőséget. Fedezze fel képzési lehetőségeink széles választékát, amelyek ebben nyújtanak segítséget.

További információ

Raman online bemutatók

Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshop

A Raman Revealed workshopok kiváló lehetőséget jelentenek azok számára, akik jobban ki szeretnék használni a nemrégiben vásárolt Raman-rendszerükben rejlő lehetőségeket.

További információ

inVia Raman mikroszkóp objektívlencse

Korszerűsítéssel kapcsolatos érdeklődés

Berendezésük korszerűsítését fontolgató ügyfeleink számára tanácsadással segítünk megtalálni a változó vizsgálati szükségleteikhez optimálisan illeszkedő megoldást.

Korszerűsítéssel kapcsolatos érdeklődés

A 2009 előtt gyártott inVia Raman-mikroszkópok alkatrészeinek elavulása

2021. január 1-jétől kezdődően a 2009 előtt gyártott inVia Raman-mikroszkópok számos kulcsfontosságú alkatrésze meghibásodás esetén többé már nem javítható vagy cserélhető. Az említett változások okával, valamint az érintett műszerek támogatási és korszerűsítési lehetőségeivel kapcsolatban itt találhat teljes körű és részletes tájékoztatást.

Korlátozott támogatás a Renishaw Ramascope és RM-sorozatú Raman-mikroszkópjaihoz, valamint az RA100 Raman-analizátorhoz

Az 1992-ben, illetve 1998-ban bevezetett Ramascope és RM-sorozatot 2002-ben az inVia váltotta fel. Az ilyen berendezések pótalkatrészeinek – pl. lézerek és szűrők – javítását továbbra is vállaljuk, így továbbra is használhatja ezeket a készülékeket. A technológia ugrásszerű fejlődése miatt azonban ezen berendezések funkciókínálata már nem bővíthető. Ezáltal a Renishaw a sokkal nagyobb és egyre növekvő számban használt új termékeinek támogatására összpontosíthat. Ha kíváncsi arra, hogyan válthat egy újabb termékre a Raman-spektroszkópia hatékonyabb felhasználásához, forduljon helyi képviseletünkhöz. Az RA100 berendezést már nem értékesítjük. Ettől függetlenül továbbra is kínálunk támogatást ehhez a berendezéshez. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, és tekintsük át együtt az igényeit.