Robotdiagnosztikai rendszer ipari automatizáláshoz

Az RCS T-90 a Renishaw robotdiagnosztikai rendszere az ipari automatizáláshoz. Képes beazonosítani a gyenge robotteljesítmény kiváltó okait. Fedezze fel, hogyan biztosít a rendszer átfogó teszteket a fontos diagnosztikai információk rögzítéséhez.

Mit tud az RCS T-90?

Az RCS T-90 fejlett kalibrációs és diagnosztikai teszteket biztosít a robotok karbantartásához és állapotának ellenőrzéséhez. Az RCS T-90 egy három körtesztből álló konfiguráció. Az RCS Software Suite programmal együtt használják különböző tesztek elvégzésére.

Érdeklődjön az RCS T-90-ről

A Renishaw ipari automatizáláshoz használt robotdiagnosztikai rendszere, az RCS T-90, egy működő robotcellába szerelve.

Tudjon meg többet az RCS T-90 robotdiagnosztikai rendszerről

Az ipari automatizálási termékek és szoftverek lehetővé teszik a rendszerrel kapcsolatos kritikus fontosságú diagnosztikai információk rögzítését és alkalmazását.

Ismerje meg az RCS T-90 előnyeit

Az RCS T-90 speciális teszteket kínál a tárolt csuklóeltolások esetleges eltéréseinek gyors felismeréséhez. Ez lehetővé teszi a robot egyszerű helyszíni újrakalibrálását a nem megfelelő csuklószögek által okozott hibák nullázásával. Ez számos automatizálási előnyt jelent:

Narancssárga ikon, amely egy órát és három érmét tartó kezet ábrázol


Idő- és pénzmegtakarítás

A robotteljesítmény romlásának észlelésével minimalizálható a nem tervezett állásidő.

Célkeresztet ábrázoló narancssárga ikon


Egyszerű, nyomon követhető szervizelés

Lehetővé teszi a programok minimális újratanítását és a komplett cellák helyszínek közötti problémamentes áthelyezését.

Három embert tartalmazó narancssárga ikon.


Egyszerű használat

Intuitív robotszoftverünket kiegészítve az RCS T-90 egységesíti a vizsgálatokat, így azokat bármely robotkezelő használhatja.

Narancssárga részecskehullám grafika

RCS T-90 – Gyakran ismételt kérdések

Milyen robotokat támogat az RCS T-90?

A támogatott robotok listája folyamatosan bővül. Jelenleg négy fő robotgyártó hattengelyes ipari robotjait támogatjuk: Fanuc, Kuka, ABB és Yaskawa, a vezérlők és robotmodellek széles választékával.

Az újdonságokkal és a támogatott robotokkal kapcsolatos további információkért töltse ki az alábbi űrlapot.

Miben különbözik az új nullpozíció a csukló mechanikus nullpozíciójától?

A mechanikus csuklók nullpozíciója idővel elállítódhat, és előfordulhat, hogy már nem lehet megbízható vonatkoztatási alapként használni. Sok ügyfél számára előnyös lehet egy belső használatra kiindulási alapként szolgáló standard létrehozása. Továbbá ez akkor is segít, amikor cellát telepítenek az ügyfélnél.

Helyreállíthatom automatikusan a robotcellámat?

Az RCS L-90 és T-90 eszközkészleteket hordozható használatra terveztük. Fedezze fel az ipari automatizáláshoz kínált mérési megoldásainkat. Lehetővé teszik a méréstechnika állandó jelenlétét egy cellában. Ezáltal megoldható a trendek nyomon követése és az ütközések utáni automatikus helyreállítás.

Letöltések

 

Érdeklődjön az RCS T-90-ről

Töltse ki az alábbi űrlapot, ha érdeklődni szeretne a vásárlási lehetőségekről, vagy további információkat szeretne kapni az RCS T-90-ről.