Mérési megoldások az ipari automatizáláshoz

Integráljon folyamatos mérési megoldást robotcellájába a kezelői beavatkozások minimalizálása érdekében, és alkalmazzon folyamatközi méréseket az ipari automatizálásban.

Mire használható az RCS P sorozat?

Az RCS P sorozat mérési megoldása méréstechnikai elveket alkalmaz a robotcellában, hogy lehetővé tegye a folyamat közbeni felügyeletet és az automatikus helyreállítást. Többféle rádiós, vezetékes vagy optikai átvitellel rendelkező mérőfej áll rendelkezésre a cella követelményei alapján.

Érdeklődjön az RCS P sorozatról

Egy robotra szerelt Renishaw RMP40 rádiós átvitelű mérőfej meghatározza egy alkatrész helyét egy ipari automatizálási cellában

Tudjon meg többet az RCS P sorozat mérési megoldásairól

A mérési megoldás az ipari automatizálási termékek és szoftverek RCS sorozatának részét képezi.

Fedezze fel az RCS P sorozat előnyeit

Az RCS P sorozat számos olyan fejlett kalibrálási funkciót tesz lehetővé, amelyek bármely robotcellához testre szabhatók. Az egymáshoz képest hat szabadságfokban (DoF) kalibrált összes cellakomponens jellemzői megismerhetők. A felhasználók kihasználhatják a folyamat közbeni pályakorrekciót, és olyan előnyöket élvezhetnek, mint például:

Narancssárga ipari robot ikon, amely egy kör alakú nyíl belsejében található


Könnyen helyreállítható cellák

Minimalizálja az állásidőt az ütközések utáni automatikus helyreállítással és a cellán belüli trendek időbeli követésével.

Narancssárga wifi sávok ikonja egy átlós vonallal, amely áthalad rajta


Offline programozás

Kapcsolja össze egy egyszerű beállítórutin segítségével a digitális és a fizikai világot, hogy csökkenthesse az újraprogramozás szükségességét.

Három embert tartalmazó narancssárga ikon.


Az integráció lépéseinek egyszerűsítése

Az RCS Software Suite segítségével könnyedén beállíthat egy alappontot. Elérhetővé teheti a mérőfejek telepítését minden rendszerintegrátor számára.

Narancssárga részecskehullám grafika

Milyen csomagajánlatok tartoznak az RCS P sorozathoz?

Az RCS P sorozat számos mérési opciót kínál az Ön robotcelláinak igényeihez. A csomagok vezetékes vagy vezeték nélküli opciókat kínálnak, szerszámbemérővel vagy anélkül. Minden csomag tartalmazza az RCS robotadat-feldolgozó egységet (RPU), egy közvetlenül a robotvezérlőhöz csatlakozó, a mérőfej kalibrálásához és a méréstechnikai számításokhoz szükséges nagyteljesítményű PC-t.

Ipari automatizálás folyamaton belüli méréséhez használt, fehér vezetékes mérőfejet narancssárga körben ábrázoló ikon


Vezetékes csomag

Válassza a legegyszerűbb mérőfejcsomagot, ha a vezetékes mérőfej megfelelő a cellájához.

Ipari automatizálás folyamaton belüli méréséhez használt, fehér rádiós mérőfejet narancssárga körben ábrázoló ikon


Rádiós csomag

Integrálja a mérést ipari robotrendszerébe egy rádiós (vezeték nélküli) mérőfej és egy vevőegység segítségével.

Ipari automatizálás folyamaton belüli méréséhez használt, fehér optikai mérőfejet narancssárga körben ábrázoló ikon


Optikai csomag

Olyan esetben, amikor a cella vezeték nélküli mérőrendszer használatát igényli, és a vevőegységre való rálátás biztosított.

Ipari automatizálás folyamaton belüli méréséhez használt, fehér szerszámbemérőt narancssárga körben ábrázoló ikon


Csak szerszámbemérő

Ezt a csomagot akkor használják, ha szerszámfrissítés és törött szerszámok észlelése szükséges.

Az RCS Software Suite Datum Builder képernyőképe, amelyen egy szabad formájú alkatrész CAD fájljának felhasználásával történő mérőrendszer-beállítás l


Frissítse alaplicencét, hogy használhassa a bővített mérési lehetőséget

Ez lehetővé teszi a komplex beállítási stratégiák megvalósítását az RPU-n. Ezeket a szoftver alappont-kalibrálás létrehozására szolgáló részében tervezheti meg.

Renishaw TS27R szerszámbemérő tárcsás tapintóval egy robotra szerelt orsó alatt kalibrálásra készen

Tegye elérhetővé robotján az RCS orsókalibrálással történő megmunkálást

Automatikusan kalibrálhatja az orsókat egy RCS tárcsás tapintóval felszerelt Renishaw szerszámbeállító segítségével. Érjen el 5 szabadságfokú kalibrációt több gyors beállítással.

Narancssárga részecskehullám grafika

RCS P sorozat – Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükség az RCS RPU-ra?

Az RCS P sorozat az RCS RPU-val való összeköttetésnek köszönhetően problémamentesen képes együttműködni a robotvezérlővel. Az RCS RPU mérésspecifikus makrókat és egy saját kalibrációs keretrendszert tartalmaz a rutinok önálló elvégzéséhez. Ez leegyszerűsíti a telepítést, és lehetővé teszi a robotra szerelt mérőfej teljes, 6 szabadságfokú vezérlését.

A felhasználóknak újra kell programozniuk a rendszert ütközések után?

Nem, az RCS P sorozat olyan megoldást kínál, amely probléma nélkül kezeli a cella korrekcióját és helyreállítását. Ezzel rengeteg időt és munkát takarít meg. Nincs szükség a robotprogram újratanítására a robot bármilyen ütközése, karbantartása vagy mozgatása után.

Letöltések

 

Érdeklődjön az RCS P sorozatról

Töltse ki az alábbi űrlapot, ha érdeklődni szeretne a vásárlási lehetőségekről, vagy további információkat szeretne kapni az RCS P sorozatról.