Renishaw tapintószárak

A Renishaw gondos mérnöki munkával kifejlesztett, precíziós tapintószárak és tapintószár-kiegészítők széles választékát kínálja koordináta-mérőgépeken és szerszámgépeken használható mérőrendszereihez, szkennelő mérőfejeihez és Equator™ ellenőrző rendszereihez.

Renishaw tapintószárak

A nagy pontosságú tapintószárak első számú forrása.

Szigorú szabványok

A Renishaw tapintószárai CNC-szerszámgépeken készülnek, a legszigorúbb szabványok követelményei szerint. Fokozottan ügyelünk a tájolófelületek maximális merevségére, a tapintószárak tömegét pedig a Renishaw mérőfejeihez optimalizáljuk.

A mérőfej teljesítményét nagyban ronthatja egy rossz gombhűségű tapintószár, a gömb rossz felerősítése, a menetes részek rossz illeszkedése, vagy a hibás konstrukció, amely túlzott kihajlást enged meg mérés közben. Ha igazán konzisztens mérési adatokat szeretne, a legjobban akkor jár, ha a Renishaw eredeti tapintószárainak gazdag kínálatából választ.

A rendelés módja

Használja bármikor elérhető új webáruházunkat. Rendeljen online, vagy lépjen kapcsolatba helyi kirendeltségünkkel.

Ha nem találja a keresett terméket, látogasson el az egyedi tapintószárak oldalára, ahol leadhatja rendelését az Egyedi tapintószárra vonatkozó ajánlatkérési űrlap segítségével.

Tapintószárak alkalmazási példáinak galériája