Raman képzés

Célunk, hogy megismerje Raman-rendszere valódi képességeit, és kihasználja az összes benne rejlő lehetőséget. Fedezze fel képzési lehetőségeink széles választékát, amelyek ebben nyújtanak segítséget.

Raman-szoftveres képzés

Spektroszkópia vásárlói képzés

Maximalizálja a Raman-műszere potenciálját, és tudjon meg többet funkcióiról és képességeiről. Látogasson el vásárlói képzési oldalunkra, hogy hozzáférést kapjon a képzési dokumentumokhoz, videókhoz és egyebekhez.

Regisztráció Bejelentkezés

Raman online bemutatók

Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshop

Intenzív képzési kurzus, ahol a WiRE™ szoftverben elérhető hatékony adatfeldolgozási és elemzési technikákról tanulhat, valamint arról, hogy ezek hogyan alkalmazhatók a kísérleteiben.

További információ

Egyedi képzés

Egyed alkalmazási igényekre szabott képzésekkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ezeket alkalmazástámogató csapatunk tartja kihelyezve, vagy a Renishaw telephelyén. Kérjük, beszéljen a Renishaw helyi kapcsolattartójával a specifikus követelményeivel kapcsolatban.

Kapcsolat

Raman connect

Témába vágó cikkek

Tudjon meg többet a Raman-spektroszkópia lehetőségeiről a Renishaw alkalmazások szakértőitől, valamint vásárlóink nemzetközi hálózatától származó blogok, vélemények és kutatási részletek segítségével.

További információ

Raman webinárium a számítógépen fejhallgatóval

Webináriumok

Nyerjen értékes bepillantást az alkalmazásaink szakértőiből álló nemzetközi csapatunktól. Nézzen előadásokat élőben vagy igény szerint, hogy többet tudhasson meg termékeinkről, valamint az alkalmazási területek széles köréről.

További információ