Raman képzés

Négy lehetőség a tudás megszerzésére

Célunk, hogy megismerje Raman-rendszere valódi képességeit, és kihasználja az összes benne rejlő lehetőséget. Ehhez képzési lehetőségek széles választékával állunk rendelkezésére.

Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshopok

Ha teljesen kezdő vagy középhaladó szinten használja az inVia rendszert, a Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshopot Önnek találták ki. E csoportos képzés keretében elsajátíthatja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet inVia rendszerből. A háromnapos tréning során választ kap például az alábbi kérdésekre: „Milyen lézer hullámhosszt használjak?”, „Mikor melyik objektívet használjam?”, „Hogyan készítsem elő a mintákat?” stb.

További részletekért és a regisztrációhoz látogasson el a Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) oldalakra

Egyedi képzés

Egyed alkalmazási igényekre szabott képzésekkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ezeket alkalmazástámogató csapatunk tartja kihelyezve, vagy a Renishaw telephelyén. Ha úgy gondolja, hogy a fent ismertetett képzési lehetőségek nem felelnek meg az elvárásainak, forduljon a Renishaw helyi képviseletéhez, hogy munkatársaink felmérhessék egyedi igényeit.

„Kezdő lépések” képzés

A személyre szabott és interaktív „Kezdő lépések” tréning minden megvásárolt rendszerhez jár. Ennek keretében a Renishaw egyik nemzetközi szervizcsapata ismerteti a rendszer általános működését, és megtanítja a felhasználóknak, hogyan tarthatják fenn a rendszer problémamentes üzemelését. Így biztos lehet abban, hogy a berendezés folyamatosan kiváló, megbízható és kalibrált teljesítményt fog nyújtani.

Gyakorlati útmutatók

Képzési modulok teljes körű választékát kínáljuk Önnek. Ezek segítségével elsajátíthatja a Raman rendszer hatékony használatát, kihasználva annak teljes potenciálját.

A képzési modulokat a Renishaw professzionális rendszerhasználói állították össze. Ezek lépésről lépésre nyújtanak segítséget és adnak útmutatást. Minden felmerülő kérdést megválaszolnak a kezdeti képzés során.

A képzési modulok az alábbiakból állnak:

  • Képernyőn megjelenő gyakorlati útmutatók, amelyek a WiRE szoftver Súgó menüjén keresztül érhetők el
  • Online dokumentumok és videók, amelyek erről a honlapról tölthetők le

Az online dokumentumok elérhetőségét a Renishaw Raman rendszerek vevőire és felhasználóira korlátozzuk.

Kattintson az alábbi linkre az online modulokhoz való hozzáférés igényléséhez.

Meg kell adnia intézményének adatait, valamint regisztrálnia kell egy intézményi e-mail címet (pl. Utónév.Vezetéknév@company.com). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a google.com és yahoo.com címek erre a célra nem megfelelőek.

A regisztráció két lépésből áll:

  • Először (egy órán belül) a honlap regisztrálja Önt a MyRenishaw-nál.
    Így könnyen letöltheti a képzési modulokon kívüli dokumentumokat is az oldalról.
  • Másodsorban (egy munkanapon belül) a Renishaw személyzete ellenőzi az Ön adatait, majd hozzáférést biztosít az összes képzési modulhoz.
    Ennek megerősítésére e-mailt küldünk Önnek.