Raman képzés

Négy lehetőség a tudás megszerzésére

Célunk, hogy megismerje Raman-rendszere valódi képességeit, és kihasználja az összes benne rejlő lehetőséget. Ehhez képzési lehetőségek széles választékával állunk rendelkezésére.

Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshopok

Ha teljesen kezdő vagy középhaladó szinten használja az inVia rendszert, a Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) workshopot Önnek találták ki. E csoportos képzés keretében elsajátíthatja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet inVia rendszerből. A háromnapos tréning során választ kap például az alábbi kérdésekre: „Milyen lézer hullámhosszt használjak?”, „Mikor melyik objektívet használjam?”, „Hogyan készítsem elő a mintákat?” stb.

További részletekért és a regisztrációhoz látogasson el a Raman Revealed (A Raman-eljárásról érthetően) oldalakra

Egyedi képzés

Egyed alkalmazási igényekre szabott képzésekkel is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ezeket alkalmazástámogató csapatunk tartja kihelyezve, vagy a Renishaw telephelyén. Ha úgy gondolja, hogy a fent ismertetett képzési lehetőségek nem felelnek meg az elvárásainak, forduljon a Renishaw helyi képviseletéhez, hogy munkatársaink felmérhessék egyedi igényeit.

„Kezdő lépések” képzés

A személyre szabott és interaktív „Kezdő lépések” tréning minden megvásárolt rendszerhez jár. Ennek keretében a Renishaw egyik nemzetközi szervizcsapata ismerteti a rendszer általános működését, és megtanítja a felhasználóknak, hogyan tarthatják fenn a rendszer problémamentes üzemelését. Így biztos lehet abban, hogy a berendezés folyamatosan kiváló, megbízható és kalibrált teljesítményt fog nyújtani.

Gyakorlati útmutatók

Képzési modulok átfogó skálája áll rendelkezésére ahhoz, hogy a Raman-rendszer minden lehetőségét kihasználhassa, és mindezt a lehető leghatékonyabb módon. A Renishaw szakértő felhasználói által írt képzési modulok lépésről lépésre segítik Önt, és iránymutatást adnak a kezdő szintű képzést követően felmerülő esetleges kérdésekben. A képzési modulok háromféle formában érhetők el:

  • Képernyőn megjelenő gyakorlati útmutatókként a WiRE szoftver Súgó menüjén keresztül
  • Letölthető dokumentumokként
  • Oktatóvideók formájában

Kérjen hozzáférést a WiRE képzési modulokhoz, vagy vegye fel a kapcsolatot a Renishaw helyi képviselőjével, akitől megtudhatja, mely képzési modulok vonatkoznak leginkább az Ön konkrét rendszerére.