Körtesztrendszer ipari automatizáláshoz

Az ipari automatizáláshoz használt RCS L-90 körtesztrendszer felgyorsíthatja a robotok telepítését, és növelheti a rendszer pontosságát. Fedezze fel, hogyan tudja egyszerű rutinokkal felügyelni a robotok állapotát

Mit csinál az RCS L-90?

Az RCS L-90 egy 90 mm-es lineáris körtesztrendszer, amely segíti a robotrendszerek telepítését és kalibrálását. Számos teszt gyorsíthatja, egységesítheti és teheti nyomon követhetővé a robotok beállítását és diagnosztikáját.

A körteszt lehetővé teszi, hogy a robotok a rövidebb beállítási idő és a nagyobb alkalmazási pontosság terén új szintre lépjenek. Egységesíti a folyamatokat is, így minden programozó ugyanazokat a rutinokat követheti, és ugyanazokat az eredményeket érheti el.

Érdeklődjön az RCS L-90-ről
A Renishaw ipari automatizálási RCS L-90 körtesztje egy robotkar és egy kalibrálógömb közé szerelve egy robotcellán belül

Tudjon meg többet az RCS L-90 körtesztről

Az RCS sorozatú ipari automatizálási termékek és szoftverek egyszerű rutinokat biztosítanak a robotcella továbbfejlesztéséhez.

Fedezze fel az előnyöket

Az RCS L-90-et arra tervezték, hogy felgyorsítsa az ipari robotok beállítását, telepítését és karbantartását. A cella beállításához használt időigényes és pontatlan kézi módszerek leegyszerűsíthetők, ami a következő előnyökkel jár:

Narancssárga ikon, amely egy órát és három érmét tartó kezet ábrázol


Idő- és pénzmegtakarítás

Bármilyen karbantartás vagy ütközés után gyorsabban helyreállíthatja a robotcelláját. A rövidebb állásidő növelheti a termelékenységet.

Narancssárga wifi sávok ikonja egy átlós vonallal, amely áthalad rajta


Offline programozás

A támogató robotszoftver, az RCS Software Suite lehetővé teszi az offline programozást, és minimálisra csökkenti a robotpozíció korrigálásának szükségességét.

Három embert tartalmazó narancssárga ikon.


Egyszerű használat

Intuitív robotszoftverünket kiegészítve az RCS L-90 egységesíti a vizsgálatokat, így azokat bármely robotkezelő használhatja.

Narancssárga részecskehullám grafika

RCS L-90 – Gyakran ismételt kérdések

Mennyire ellenálló a rendszer?

Az RCS L-90 kifejezetten ipari automatizálási célokra készült. Tervezésekor a célunk az volt, hogy ellenálló legyen és megbízhatóan működjön robotcellákon belül.

A volumetrikus teszt után milyen információkat olvashatok le a grafikonokról?

A volumetrikus teszt elvégzése sok adatot generál. Ez az információ az RCS Software Suite vizsgálati eredményeket mutató képernyőjén található.

Az eredmények felhasználhatók a robottal kapcsolatos lehetséges problémák felismerésére, valamint a holtjáték, az irányváltási tüskék és a megereszkedés észlelésére.

További ellenőrző tesztekhez és a gyenge robotteljesítmény megállapításához tekintse meg az RCS T-90 robotdiagnosztikai rendszer ipari automatizáláshoz című részt.

Letöltések

 

Érdeklődjön az RCS L-90-ről

Töltse ki az alábbi űrlapot, ha érdeklődni szeretne a vásárlási lehetőségekről, vagy további információkat szeretne kapni az RCS L-90-ről.