Egyedi tapintószárak

Amennyiben a szabványos termékeink átfogó választékában nem találja meg az Önnek megfelelőt, a Renishaw belső tervezői csapata készséggel megtervezi az igényeinek megfelelő egyedi tapintószárat.

Optimális mérési megoldás

Sok esetben a megoldás a tapintószár kiválasztásában rejlik. A tapintószár választása befolyásolja a hozzáférhetőséget a munkadarabhoz, a mérési időt és a tapintófej teljesítményét egyaránt.

Az egyedi kialakítású tapintószár készítésekor figyelembe vesszük valamennyi igényét. Az alkalmazáshoz legjobban illeszkedő anyagokat használjuk a legjobb kialakítással, hogy a tapintófej a lehető legoptimálisabban működjön a kiválasztott feladat során.

A Renishaw már több, mint 10 000 féle, mérőfejes alkalmazásokban használt egyedi tapintószárat készített a világ minden tájáról származó ügyfelei számára, így lehet, hogy már az Ön egyedi igényeire is van kész megoldásunk.

Szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy olyan termékeket állítsunk elő, amelyek kielégítik ügyfeleink igényeket a pontosság, a munkadarab-vizsgálat, a szállítás és a költségek tekintetében. Ezen szempontok mindegyikét figyelembe vesszük az egyedi kialakítású tapintószárak elkészítésekor, biztosítva, hogy a tapintógömb és -szár anyaga tökéletesen megfeleljen az adott alkalmazásnak, és a mérőfej a lehető legoptimálisabb teljesítményt nyújtsa.

Videó: Ismerje meg a Renishaw egyedi tapintószárainak kialakítását és gyártási szolgáltatását

Additív gyártású tapintószárak

Az additív gyártás egy sokoldalú és kiváló teljesítményű technológia, mely segítségével olyan alkatrészek állíthatók elő, melyeket hagyományos módszerekkel nem lehetne legyártani.

Ezek közé tartoznak a speciális belső szerkezetű és drótfonatos, bonyolult formájú alkatrészek, amelyek könnyűek és erősek, lehetővé téve az ismételhető méréseket. A kivitelezés nagyfokú rugalmassága azt jelenti, hogy az additív technológiával gyártott tapintószárak szinte bármilyen alkalmazáshoz létrehozhatók és testre szabhatók.

Az összes additív gyártással készült tapintószár a Renishaw saját tervezése és gyártása, így biztosítva a rövid átfutási időt és magas színvonalú minőséget.

Tudjon meg többet az egyedi tapintószárak additív gyártásáról

Additív gyártással készült, egyedi, üreges titán tapintószár a Renishaw REVO® 5 tengelyes ellenőrzőrendszeréhez.

OPTiMUM™ gyémánt tapintószárak

A gyémántbevonatú tapintószárak hosszan tartó, kiváló szkennelési teljesítményt kínálnak nehéz körülmények között. A gömb megőrzi az alakját, és nem „szedi fel” a vizsgált felület anyagát, illetve nem kopik el idő előtt a munkadarabok szkennelésekor. A gyémántbevonatú tapintószáraknak számos előnyük van, beleértve a hosszabb élettartamot, továbbá az újrakalibrálás és ellenőrzés miatti üzemkiesés csökkenését.

Az összes OPTiMUM gyémánt tapintószár tervezését és gyártását végig magunk végezzük, így a kért eszköz gyorsan elkészül, és kiváló minőségű lesz.

A gyémántbevonatú tapintószárak többféle menetmérettel és száranyaggal készülhetnek, a gömb mérete pedig 1,5 mm-től 8 mm-ig terjedhet az ügyfél egyéni igényeinek megfelelően.

Tudjon meg többet az OPTiMUM gyémánt tapintószárakról

OPTiMUM™ gyémánt tapintószárak

Kérjen ajánlatot egyedi tapintószárra

Töltse le és töltse ki az Egyedi tapintószárra vonatkozó ajánlatkérési űrlapot, majd juttassa el az Önhöz legközelebb eső kereskedelmi kirendeltségünkhöz.

Teljes körű termékszolgáltatás

Ha átfogó katalógusunkban nem találja az Önnek megfelelő terméket, a Renishaw egyedi termékek tervezésében és gyártásában rendkívül tapasztalt szakértőkből álló belső tervezői csapata készséggel segít önnek az egyedi igényeire szabott megoldás kialakításában.

Ahol csak lehetséges, szabványos alkatrészeket használunk, csökkentve ezzel a költségeket és szállítási határidőket.

Egyedi tapintószárak alkalmazásainak galériája

  • Custom styli
  • FARO Crank custom stylus
  • CAD image of custom stylus with ruby ball
  • M8 Extension with pointer stylus
  • Custom star stylus
  • Custom cross stylus
  • Egyedi hajlított tapintószár
  • Egyedi csonka tapintószár
  • Egyedi görbített tapintószár
  • Egyedi tárcsa tapintó

Hasznos linkek

Válasszon tapintószárat szabványos megoldásaink átfogó választékából