Egyedi befogóeszközök

Ha a Renishaw alapkínálatában szereplő moduláris befogóeszközök esetleg nem felelnének meg az Ön speciális igényeinek, cégünk egyedi kivitelt is készséggel megtervez és legyárt az Ön koordináta- vagy optikai mérőgépéhez, illetve Equator™ ellenőrző készülékéhez.

Nincs két egyforma egyedi befogóeszköz

Ezért tervezőmérnökökből álló csapatunk készen áll arra, hogy Önnel közösen kifejezetten az Ön igényeire szabott egyedi befogási megoldást hozzon létre.

A Renishaw mérnökei egyedi befogási megoldásokat is kínálnak az Ön ellenőrző és idomszeres mérőberendezéseihez, az ötlettől egészen a megvalósításig. Minden iparágban alkalmaznak egyedi befogási megoldásokat, a repülőgépipartól a gépjárműiparig és a gyógyászattól a precíziós gyártásig.

Az optimális megoldásra törekedve szakembereink az adott feladat minden egyes szempontját figyelembe veszik, úgymint:

  • A munkadarab mérésének gyakorisága
  • A munkadarab anyaga, mérete és alakja
  • A munkadarab méretei és tűrései
  • A munkadarab koordináta-rendszere vagy tájolása
  • A befogóeszköz tömege és mérete

Segítheti mérnökeink munkáját, ha elküldi részünkre az alkalmazást bemutató képeket, munkadarabokat, kinyomtatott rajzokat vagy CAD fájlokat. Töltse ki az egyedi befogóeszközre vonatkozó alábbi igénybejelentő űrlapot, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi értékesítési irodával, és beszéljék meg részletesen az Ön egyedi befogási igényeit.


Tervezőcsapatunk segítségével Ön teljesen a saját igényeire szabott alkatrészátadó rendszert alakíthat ki. A Renishaw alkatrészátadó rendszerei a tökéletes megoldást jelentik gyártási CMM-környezetben, illetve a nagy súlyú vagy nehezen behelyezhető alkatrészek vizsgálatához.

Egyedi alkalmazásokat bemutató galériája