Befogóeszközök a Renishaw Equator™ ellenőrző készülékhez

A Renishaw Equator™ ellenőrző készülékekhez használható befogóeszközeivel a munkadarab méretétől, geometriájától vagy anyagától függetlenül gyorsan és egyszerűen alakítható ki a megfelelő befogási mód.

Moduláris és egyedi befogási megoldások az Ön Equator ellenőrző rendszeréhez

A Renishaw Equator ellenőrző készülékekhez használható befogóeszközök kínálatában speciális, 3 ponton csapágyazott mozgatási lehetőséget kínáló mérőlapok szerepelnek, amelyek segítségével a munkadarabok a gépen is gyorsan felhelyezhetők és eltávolíthatók. A mérőlap kényszerkapcsolatos kialakításának köszönhetően minden egyes befogóelem ismétlőképesen és biztonságosan rögzítve helyezhető el rajta, ami a munkadarabok gyors, pár másodpercen belül elvégezhető cseréjét teszi lehetővé az Equator ellenőrző készüléken.

A Renishaw Equator ellenőrző rendszereken használható befogóeszközökkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, használatuk ezáltal fokozza ellenőrzési műveletei hatékonyságát, ismétlőképességét és pontosságát:

  • A mérőlapok furatait alfanumerikus jelöléssel látták el, így az egyes elrendezések gyorsan, pontosan dokumentálhatók és ismételhetők.
  • Minden befogóeszköz speciális szerszám nélkül, kézzel húzható meg.

A befogóelemek egyszerűen rögzíthetők a mérőlapra úgy, hogy csak minimálisan érintkezzenek a munkadarabbal és annak közvetlen környezetével, ezáltal a mérőfej akadálytalanul ellenőrizheti a munkadarab minden egyes jellemzőjét.

Az M4, M6, M8 vagy 1/4-20-as menetmérettel kapható mérőlapok a kopást és karcolódást mérséklő kemény bevonattal eloxált alumíniumöntvényből készülnek.

Bármilyen egyedi Equator befogóeszköz iránti igény esetén töltse ki az alábbi egyedi űrlapok egyikét, vagy vegye fel a kapcsolatot a helyi értékesítési irodával.

Equator ellenőrző készülékekhez használható befogóeszközök rendelése

A Renishaw Equator ellenőrző készülékekhez kifejlesztett befogóeszközei előre összeállított készletekben kaphatók, amelyekhez külön további elemek is megvásárolhatók. Az egyes készleteket egy mérőlap és számos különféle befogóelem alkotja. A rögzítendő munkadarabok típusa határozza meg, hogy milyen készletre van szükség. A Renishaw kínálatában kétféle készlettípus szerepel:

  • Leszorítós befogókészlet
  • Mágneses és leszorítós befogókészlet (az acél munkadarabok rögzítéséhez mágneseket tartalmaz)

További információkért töltse le a Műszaki adatok – Equator™ befogóeszközök című dokumentumot, vagy forduljon a helyi értékesítési irodához.

Letöltések

Tudta?

A Renishaw saját tervezőcsapata testreszabott befogóeszközök tervezését és gyártását is vállalja. Akár a termelékenységet szeretné növelni több munkadarab egyidejű mérésével, akár a moduláris eszközeinkkel nehezen megvalósítható funkciókat szeretne használni, tudunk egyedi megoldással szolgálni Equator ellenőrző rendszeréhez.

Töltse ki az egyedi igénybejelentő űrlapot, vagy vegye fel a velünk a kapcsolatot a „Következő lépések” linkeken keresztül.

Az Equator alkalmazási példáinak galériája

Equator™ ellenőrző rendszerekből és tapintószárakból szintén széles választékot kínálunk.