Az új QuickLoad™ sínrendszer gyorsabbá, hatékonyabbá és pontosabbá teszi a munkadarabok ellenőrzését

2019. február 14., csütörtök

A Renishaw örömmel jelenti be, hogy a QuickLoad™ sínrendszer képében újabb taggal bővítette méréstechnikai befogóeszközeinek kínálatát. A QuickLoad sínrendszert koordináta-mérőgépeken történő használatra fejlesztették ki, és a mindkét oldalon gyorskioldós mágnesekkel és illesztőcsapokkal a sínhez kapcsolódó QuickLoad mérőlapokkal együtt használva biztos rögzítést garantál. A sín és a mérőlapok csereszabatos kialakítása révén semmi nem gátolja meg, hogy a gépkezelő a maximumot hozza ki magából a munkadarabok gyors ellenőrzése és kiadása terén.

A QuickLoad sínrendszer a QuickLoad termékek jól ismert kínálatát egészíti ki, amelybe többek között az optikai alkalmazásokban a műveletek leegyszerűsítésére, a sebesség növelésére és a hibamentes rögzítésre szolgáló QuickLoad sarokelem- (QLC) termékcsalád tartozik. A QuickLoad mérőlapok alapját a Renishaw piacvezető keményanodizált, alfanumerikus jelöléssel ellátott alumínium mérőlapjai jelentik, amelyek alapesetben M6-os, külön kérésre pedig M4, M8 és ¼-20 furatmérettel kaphatók. A cég jelölt moduláris befogóeszközeinek széles választékával és a FixtureBuilder szoftverrel együtt használva az alfanumerikus jelöléssel ellátott mérőlapok segítségével a felhasználó minden egyes alkalommal ugyanúgy rendezheti el a munkadarabokat. A QuickLoad sínrendszer révén a felhasználó gyorsan, könnyen és nagy ismétlőképességgel, egyszerre több mérőlapon is elrendezheti az ellenőrizni kívánt munkadarabokat, majd hatékonyan a sínre helyezheti őket, így az ellenőrzés a maximális hatékonysággal folyhat.

A QuickLoad sínrendszerről bővebben itt olvashat: www.renishaw.hu/quickloadrail

Videó megtekintése

Letöltések

További képeket, videókat, cégtörténeti anyagokat, illetve a Renishaw-val és termékeivel kapcsolatban további tájékoztatást cégünk médiaközpontjában talál.