A Renishaw vállalat bemutatása

apply innovation

A Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés és az egészségügy területén. A vállalatunk által szállított termékek és szolgáltatások a sugárhajtóművek és a szélturbinák gyártásától a fogászaton át az agysebészetig igazán sokféle alkalmazásban használatosak. A Renishaw emellett világelső az additív gyártásban (más néven 3D-s fémnyomtatásban), és az egyetlen olyan vállalat az Egyesült Királyságban, amely fémporból alkatrészeket nyomtató ipari berendezéseket gyárt.

A Renishaw csoport jelenleg 35 országban több mint 70 irodát működtet, és több mint 4000 alkalmazottnak ad munkát világszerte. Közülük 2 800 az Egyesült Királyságban dolgozik, ahol a vállalat a kutatási, fejlesztési és gyártási tevékenységeinek nagy részét végzi.

Kapcsolódó dokumentumok

  • Presentation:  Introducing Renishaw (financial year 2016-2017) Presentation: Introducing Renishaw (financial year 2016-2017) [en]

    An introduction to Renishaw plc, including its origins, growth, current business and future plans. The presentation demonstrates the company's approach to R&D, its manufacturing expertise, global support presence and its commitment to people and innovation.