Fémpor kínálat

A Renishaw a fémporok széles választékát kínálja a fémipari additív gyártórendszeréhez.

A Renishaw minőségi fémporai

A Renishaw modern fémipari additív gyártórendszereinek optimális teljesítményéhez mélyreható kutatások eredményeként kifejlesztett, gondosan tesztelt fémporait kínálja.

Minden fémport tesztelünk, hogy biztosítsuk a megbízható, egységes és kiváló minőségű rendszerparamétereket. A Renishaw további új ötvözetporok paramétereit is fejleszti, valamint tagja az ASTM International (korábban az American Society for Testing and Materials/Amerikai Anyagvizsgáló Társaság) additív gyártásban használatos porokra vonatkozó szabványok kidolgozásáért felelős fórumának.

A Renishaw többféle fémport kínál additív gyártáshoz:
  • Titán, Ti6Al4V
  • Alumínium, AlSi10Mg ötvözet
  • Kobalt-króm ötvözet, CoCr
  • Rozsdamentes acél, 316L
  • Nikkel ötvözetek

Anyagkutatás és fejlesztés

A Renishaw-nak folyamatos és alaposan kidolgozott kutatási-fejlesztési programja van az új anyagosztályok feltárására az iparág kulcsterületein belül, hozzájárulva az Accelerated Metallurgy projekthez.

A vállalat emellett tagja az ASTM International (korábban az American Society for Testing and Materials/Amerikai Anyagvizsgáló Társaság) kifejezetten az additív gyártásban használatos porok meghatározásáért és az azokra vonatkozó szabványok kidolgozásáért felelős fórumának is.