Gépkalibrálás és -optimalizálás

A gépképesség mérése és az azt befolyásoló hibák diagnosztizálása nélkülözhetetlen eszköze az ismert és fenntartható megbízhatósági szint eléréséhez.

Első lépés a folyamat fejlesztésében

A Renishaw lézeres interferométer- és körtesztes mérőrendszerei szerszámgépek, koordináta-mérőgépek (CMM-ek) és egyéb helyzetérzékeny mozgatórendszerek statikus és dinamikus teljesítményének felmérésére, figyelemmel kísérésére és javítására szolgálnak.

Berendezéseink alkalmazása ezért a folyamatjavítás első lépésének tekinthető, és tökéletesen kiegészítik a gépen belüli és a gépen kívüli mérőrendszereket.

A CARTO szoftver bevezetése az XL-80 lézeres mérésbe

A CARTO szoftver végigvezeti a felhasználót a mérési folyamaton, a vizsgálat előkészítésétől kezdve egészen az adatok elemzéséi.

Az intuitív felhasználói felület és a szoftver működése összhangban van az XM-60 többtengelyes kalibrátor és az XL-80 lézer egyszerű beüzemelési műveletsorával.

Fedezze fel a CARTO előnyeit

Rendszerkorszerűsítés

A Renishaw számos lehetőséget kínál meglévő ügyfeleinek, hogy a legújabb rendszerre történő korszerűsítéssel a legjobb megoldást biztosítsa.  Meggyőződésünk, hogy a QC20-W vezeték nélküli körtesztrendszer előnyei Önt is meggyőzik majd arról, hogy érdemes váltani.

XL-80 lézeres rendszerünk jelentős gépképességbeli és működésbeli előnyökkel jár, és kompatibilis a jelenlegi ML10 optikával, míg az XR20-W forgótengely-kalibrátor nagyobb rugalmasságot, valamint egyszerűbb beállítást és működést biztosít.

Kalibrációs szoftver

A Renishaw rendszeresen frissíti az általa kiadott szoftvereket a hibák javítása, a funkciók és nyelvi támogatás bővítése, valamint a szabványmódosítások és a Microsoft szoftverein eszközölt változtatások követése céljából.

Amennyiben nem a legújabb szoftvert használja, ezek a funkciók nem fognak a rendelkezésére állni.

Töltse le a legfrissebb szoftvert