Speak Up

A Renishaw visszaélés-bejelentési programja


Ki jelenthet be visszaélést?

A program a Renishaw Csoport minden jelenlegi és korábbi alkalmazottja számára elérhető, ideértve a teljes munkaidős, a részmunkaidős, a szerződéses és az ideiglenes alkalmazottakat és a gyakornokokat. A szolgáltatás a külső partnerek számára is elérhető, beleértve a beszállítókat, forgalmazókat, ügynököket, viszonteladókat és együttműködési partnereket.


Mikor jelentsen be visszaélést?

Jelentse, ha olyan magatartást lát vagy hall, amely Ön szerint megszegi a Renishaw magatartási kódexét, vagy illegálisnak, illetve etikátlannak tűnik. A Visszaélés-bejelentési szabályzatban talál példákat olyan esetekre, amikor bejelentést kell tennie.


Hogyan tehet jelentést?

Bejelentést tehet (név nélkül, ha szeretné) egy ingyenes telefonszámon vagy az online űrlap kitöltésével a nap 24 órájában és a hét minden napján egész évben, 365 napon keresztül. A szolgáltatást a NAVEX Global nyújtja, amely világszínvonalú jelentéstételi szolgáltató etikai és megfelelőségi ügyekben.

Ehhez a szolgáltatáshoz bárhol hozzáférhet a https://renishaw.ethicspoint.com weboldalára látogatva.

A Renishaw azon munkatársai, akik nem tudnak vagy nem szeretnének a NAVEX Global szolgáltatás segítségével jelentést tenni, a Visszaélés-bejelentési szabályzatban olvashatnak a visszaélés-bejelentés alternatív módjairól.

Speak Up QR kód


Jelentés benyújtásához vagy nyomon követéséhez olvassa be ezt a kódot mobileszközével.

Kapcsolódó dokumentumok