Méréstechnikai befogóasztalok

A Renishaw befogóasztalai bármely hordozható koordináta mérőgéppel, fehér fényű, illetve lézerrendszerrel kompatibilisek. Méréstechnikai befogóasztalainkkal könnyűszerrel manőverezhet a műhelyben vagy a méréstechnikai ellenőrzési területen.

Renishaw befogóasztalok

Mozogjon szabadon a munkaterületén a méréstechnikai befogóasztalainkkal, amelyek rugalmasságot biztosítanak a hordozható koordináta-mérőgépek felfogatásához.

Az Ön igényeire tervezve

A Renishaw mérőasztalának moduláris felépítése rugalmasságot biztosít a hordozható koordináta mérőgépek felfogatásához. Használja három szabványos méretben kapható mérőasztalainkat az ellenőrzési folyamatok javításához. Fedezze fel a műhelyben és az ellenőrzési területen való szabad mozgás számos előnyét.

A rendelés módja

A rendelés még soha nem volt ilyen egyszerű, a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető webáruházunknak köszönhetően. Vásároljon online, és élvezze méréstechnikai befogóasztalaink gyors kiszállításának előnyeit.

Vásárlás online

Stabilitás

A mérőlap szerelőfuratokon keresztül csatlakozik a méréstechnikai asztalkerethez, ami növeli az asztal stabilitását és merevségét. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nehéz alkatrészeket a mérőlap meghajlása vagy deformálódása nélkül szerelhessék az asztalra.

Mobilitás

Minden asztal négy kerékkel van felszerelve, amelyeket kifejezetten a könnyű mozgatást és a pontos pozicionálást szem előtt tartva terveztek. Mindegyik kerék meghosszabbítható támasztólábbal rendelkezik, amely biztosítja az asztal stabilitását, és lehetővé teszi az egyenetlen felületeken való szintbeállítást.

Sokoldalúság

Ha nagy méretű és nehéz alkatrészeket mér, M8 termékcsaládunk 15 mm-es és 30 mm-es menetes furatosztású lemezei tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek. 12,5 és 25 mm-es furatosztású M6 termékcsaládunk megnövelt rugalmasságot és alkatrész-elhelyezési lehetőségeket kínál.

Ismételhetőség

A precízen köszörült és kemény, eloxált bevonattal felületkezelt rögzítőlemezek karcolásállók, ezáltal tartósabbak. Mindegyik lemez alapfelszereltség szerint alfanumerikus jelölésekkel rendelkezik, hogy az egyes befogóeszköz-beállítások megfelelően dokumentálhatók legyenek.

Rögzítőelemek

Rögzítse munkadarabjait egyedi befogóelemekkel vagy egy adott befogóeszköz-készlet elemeivel. A Renishaw folyamatosan új és innovatív eszközöket tervez és állít elő, hogy az Ön befogóeszközei a lehető leghatékonyabbak legyenek.

Nincs állásidő

Méréstechnikai asztalainkat teljesen összeszerelten szállítjuk, mindössze ki kell csomagolnia, és el is kezdheti a mérést.

Méréstechnikai befogóasztal autó hűtőrács

Méréstechnikai befogóasztal termékcsalád

A költséghatékony és gyorsabb ellátás érdekében szabványosítottuk a három leggyakrabban vásárolt asztalméretet. A szabványos méretek a legtöbb alkalmazásnak és alkatrészméretnek megfelelnek. Univerzális adapterlemez (R-PAACU) is kapható opcionális monitor- vagy laptopkonzolokkal.

A méréstechnikai befogóasztalok kérésre teljes mértékben testre szabhatók. Különböző lehetőségekkel, többek között: Hosszúság, szélesség, magasság, furatok elrendezése, polcok vagy fiókok hozzáadása, vagy ezen felül a lap fekete eloxált is lehet (fényérzékelős alkalmazásokhoz). További információért forduljon helyi képviselőjéhez, vagy töltse ki az alábbi egyedi ajánlatkérési űrlapot.

Ne feledje, moduláris és egyedi befogóeszközeinkkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága. A Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást kínálnak az Ön rögzítéssel kapcsolatos követelményeire.

Miért a Renishaw befogóasztalok?

Méréstechnikai befogóasztalainkat úgy terveztük, hogy rugalmasságukkal fokozzák az Ön ellenőrzési folyamatának pontosságát. Használja moduláris termékcsaládunkat nehéz munkadarabok befogásához, és ellenőrizze azokat hordozható koordináta-mérőgépével. Az asztalok speciális kerekekkel vannak felszerelve a könnyű és biztonságos mozgatás, valamint a pontos pozicionálás érdekében.

Vásárlás online

Nem találja, amire szüksége van? Próbáljon ki valami egyedit

A Renishaw saját tervezőcsapata egyedi befogóasztalok és testre szabott befogóeszközök tervezését és gyártását is vállalja koordináta mérőgépekhez, optikai mérőrendszerekhez, valamint az Equator™ ellenőrző rendszerekhez. Akár a termelékenységet szeretné növelni több munkadarab egyidejű mérésével, akár nehezen megvalósítható funkciókat szeretne használni, minden esetre tudunk egyedi megoldással szolgálni Önnek. Csak töltse ki az egyedi igénybejelentő űrlapot.

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a további információkért, és hogy beszélhessen egy szakértővel.