Javítás és szakmai támogatás

A Renishaw globális szerviz- és támogatási hálózata több mint 70 irodából áll 35 országban.

Ügyféltámogatás elérhető közelségben

A Renishaw többféle szervizelési és támogatási megoldást kínál ügyfeleinek, amelyek révén tökéletes biztonságban tudhatja megvásárolt berendezését.

A Renishaw egy globális vállalat, számos támogató irodával a világ minden pontján. Ha az Egyesült Királyság területén kívül van szüksége szervizelésre vagy támogatásra, itt megtalálja az önhöz legközelebbi irodánk elérhetőségeit.

Amennyiben műszaki jellegű kérdése volna a termékével kapcsolatban, kérjük, a műszaki ügyfélszolgálati oldalunkon keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha az Egyesült Királyságban tevékenykedik és problémája akadna bármely Renishaw berendezésével, forduljon az Egyesült Királyságért felelős értékesítési és támogatási csapatunkhoz a 01453 524111 telefonszámon, az uksalessupport@renishaw.com e-mail címen, illetve további információkért kattintson a megfelelő termékcsaládra alább.

A Renishaw globális szervizhálózata

A Renishaw globális szerviz- és támogatási hálózatot működtet, és világszerte több, mint 4000 munkatársa, valamint a több mint 35 országban működtetett 70-nél is több saját fenntartású kirendeltsége révén kiemelkedő szintű szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára a világ bármely pontján.

Az önhöz legközelebbi Renishaw iroda vagy viszonteladó elérhetőségeit az Irodáink világszerte oldalon találja. Munkatársaink bármikor készséggel válaszolnak Renishaw berendezésekkel kapcsolatos kérdéseire.

Böngésszen terméktámogatási oldalainkon