RMP60 rádiós jelátvitelű mérőfej

Munkadarab-ellenőrzéshez és műveletbeállításhoz többfunkciós gépeken, megmunkáló központokon és mozgó portálos megmunkáló központokon.

Rugalmas mérési megoldás.

Kiemelkedő jelátviteli képesség.

Kiemelkedő teljesítmény a selejtarány csökkentése és a nyereség növelése érdekében.

Főorsóba építhető, kompakt mérőfej rádiós jelátvitellel

Az RMP60 egy főorsóba rögzíthető, rádiós jelátvitellel működő kompakt mérőfej, amely automatikus munkadarab-beállítást és megmunkálás közbeni mérést tesz lehetővé megmunkáló központokon, így 5 tengelyes szerszámgépeken is.

Az RMP60 a Renishaw hagyományos kinematikus rezisztív kivitelű mérőfejrendszerét egy biztonságos és egyedi frekvenciaugrásos jelátviteli protokollal kombinálja, így ideálisan használható a szélsőséges körülményeket jelentő modern gépműhelyekben, ahol a mérőfej és az interfész közötti rálátás nem mindig biztosítható.

Jellemzők és előnyök

  • A gyakorlatban már bizonyított kinematikai kialakítás.
  • Biztonságos, frekvenciaugrásos szórt spektrumú jelátvitel (FHSS).
  • Világszerte elismert 2,4 GHz-es hullámhossz, amely a jelentősebb piacok mindegyikén érvényes rádiófrekvenciás előírásoknak eleget tesz.
  • Kompakt kivitel.
  • Különböző aktiválási lehetőségek és állítható kapcsolóerő.
  • 1µm 2σ ismétlőképesség.

A QE sorozat bemutatása

Csökkentse a selejtarányt, növelje a termelékenységet és a nyereséget – a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejek segítségével ellenőrzése alatt tarthatja a megmunkálási folyamatot.

A projekt tervezési fázisában jöttünk rá, hogy az új gép nagyon közel lesz a hegesztési területhez, és reális az esélye a jelinterferenciának, ezért olyan rendszerre volt szükségünk, amely használható ilyen körülmények között. A Renishaw RMP60 az első, frekvenciaugrásos szórt spektrumú (FHSS) adatátvitelt alkalmazó ellenőrző mérőfej.

Asquith-Butler

GoProbe alkalmazás

Szoftver, amely egyszerűvé teszi a méréseket

A Renishaw elkötelezett annak biztosítására, hogy a mérőfej könnyen használható legyen. A makro-ciklusok és a szerszámgép-alkalmazások széles skálája lehetővé teszi a mérési ciklusok gyors és intuitív programozását.

Rendkívül megbízható rádióátvitel

A Renishaw rádió-mérőfejek frekvenciaugrásos szórt spektrumú (FHSS) technológiával működő rádióátvitelt használnak.

Az FHSS technológia révén a készülékek interferencia és a jelátvitel kiesése nélkül működhetnek, így még nagy rádiófrekvenciás sűrűségű környezetben is lenyűgözően megbízhatóan üzemelnek.

A Renishaw mérőfejek a világszerte elismert 2,4 GHz-es hullámsávot használják, és a világ minden táján megfelelnek a helyi rádiószabályozásoknak.

Interfész

Kompatibilis interfészek / jelátviteli egységek – RMI-Q és RMI-QE.

Moduláris rendszer

RMP60M Lehetővé teszi az alapesetben nem hozzáférhető jellemzők ellenőrzését.

Következő lépések

Ha úgy gondolja, hogy az RMP60 megfelel az Ön céljainak, forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz.

További információk

Telepítési kézikönyvekért, használati útmutatókért és megfelelőségi információkért látogasson el műszaki támogatási könyvtárunkba.

A Renishaw által biztosított előnyök

A Renishaw kitűnő hírnévnek örvend, mivel több mint 70 szerviz- és támogató irodánk hálózata révén megbízható támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Technikai támogatást, képzést és tanácsadást kaphat, vagy alkatrészeket és tartozékokat vásárolhat jól felszerelt webáruházunkból.