Jogi tájékoztatás - Egyesült Államok

Vállalat adatai

Renishaw Inc.
Bejegyzett székhely: 5277 Trillium Boulevard, Hoffman Estates, Illinois 60192, USA
Cégjegyzékszám: 52190584

Felelősséget kizáró nyilatkozat

A Renishaw mindent megkísérelt ugyan a webhelyen közzétett adatok pontosságának a biztosítása érdekében, ám előfordulhat, hogy egyes oldalak hiányos, elavult vagy helytelen adatokat tartalmaznak. Következésképpen alapvető fontosságú, hogy minden információ tekintetében tájékozódjon munkatársainknál, mielőtt erre alapozva bármilyen intézkedés mellett dönt. A webhelyen közzétett adatok szabad hozzáférésének egyik feltétele, hogy Ön elfogadja, hogy nem áll módunkban felelősséget vállalni az Ön semmilyen intézkedéséért, amely a megadott adatokon alapul. Weboldalaink használati feltételeinek teljes szövegét itt találja.

PDF-fájlok

A webhelyen található PDF-fájlok többségét úgy hoztuk létre, hogy kompatibilisek legyenek az Adobe® Acrobat® V6 szoftverrel. Ezek Adobe Acrobat Reader V7 vagy újabb szoftverrel nyithatók meg.

Süti útmutató

Elolvashatja, hogyan használjuk a sütiket a weboldalunkon

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztatónk szintén elérhető.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Jelen lapok tartalmát szerzői jog védi © 2001–2015 Renishaw plc. A webhelyen elérhető adatok részben vagy egészben, bármilyen formában történő másolása vagy felhasználása bármilyen egyéb dokumentumban tilos, kivéve az alábbi eseteket:

1. A webhelyen található anyag egyes kivonatainak kinyomtatása vagy letöltése módosítás nélkül saját felhasználás céljából;

2. Jelen webhely tartalmának másolása és elküldése egyéni harmadik feleknek személyes felhasználásra, amennyiben megjelöl minket információforrásként, továbbá tájékoztatja a harmadik felet jelen feltételek hatályosságáról, amelyeknek nekik is eleget kell tenniük.

A RENISHAW, a RENISHAW logóban használt stilizált mérőfej, a REVO és a Renscan a Renishaw plc bejegyzett védjegyei, a RenDX a Renishaw Diagnostics Limited bejegyzett védjegye, a neuromate pedig a Renishaw Mayfield S.A. bejegyzett védjegye az Egyesült Királyságban és további országokban. Az apply innovation, illetve egyéb Renishaw termékek és technológiák nevei és meghatározásai a Renishaw plc vagy leányvállalatai védjegyének minősülnek.

A Microsoft és az Internet Explorer a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegy, az Adobe és az Acrobat az Adobe Systems Incorporated bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és/vagy további országokban.

A jelen tájékoztatásra nézve Illinois állam törvényei az irányadók.