Optikai mérőrendszerekhez kifejlesztett méréstechnikai befogóeszközök

A Renishaw optikai mérőrendszerekhez kifejlesztett befogóeszközei és akril mérőlapjai háttérvilágítást tesznek lehetővé, és segítségükkel a munkadarab tisztán, egyértelműen látható az optikai mérőrendszerből és a többérzékelős gépekről. Tudja meg, hogyan tudjuk támogatni Önt a gépe optikai ellenőrzési képességének javításában.

Optikai mérőrendszerekhez kifejlesztett befogóeszközök

Egészítse ki optikai mérőgépeit optikai mérőgépekhez kifejlesztett befogóeszközeink, Quickload™ sarkaink és karcmentes akril mérőlapjaink választékával.

Munkadarab rögzítése úgy, hogy az jól látható marad

A Renishaw optikai mérőgépekhez kifejlesztett befogóeszközei a Keyence, Micro-Vu, Mitutoyo, Nikon, Optical Gauging Products és ZEISS rendszereknél biztosítják a megismételhetőséget és biztonságosan tartják a munkadarabot bármilyen méretű, alakú vagy típusú alkatrészt ellenőriz az optikai mérőrendszerén. Még a legkisebb munkadarabokat is sokféleképpen rögzítheti, miközben az mindvégig jól látható marad.

Sokoldalúság
A Renishaw a moduláris méréstechnikai rögzítőelemek széles választékával rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy a legkisebb munkadarabokat is megtartsák, lehetővé téve a maximális láthatóságot és a mérőfej hozzáférését anélkül, hogy eltakarná a kritikus jellemzőket.

Az ellenőrzési idő csökkentése
Tartsa a munkadarabokat több lapon, a gépet másodpercek alatt be- és kikapcsolhatja. Így minimálisra csökkenti a rögzítés beállítása miatti állásidőt. A még nagyobb rugalmasság érdekében a moduláris és egyedi lapok egyaránt használhatók a Quickload sarokelemeken.

Az egyszerű megtekintéshez készült
A QuickLoad sarokelemek szélein bordák találhatók. Az alkatrészek könnyen ellenőrizhetők, ha a Renishaw rögzítőelemek segítségével közvetlenül ezekhez a bordákhoz szerelik őket, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a munkadarab körül.

Megismételhető beállítások
A korábbival azonos befogási mód alkalmazása fontos tényező az ellenőrzés megismételhetőségének szempontjából, hiszen kiküszöböli a méretingadozást a folyamatból. Az alfanumerikusan megjelölt mérőlapok és feljelölt befogóelemek segítségével a beállítások pontosan dokumentálhatók és reprodukálhatók.

Egy munkadarab optikai mérőgépre rögzítéséhez Quickload sarokelemre, mérőlapra és befogókészletre van szükség. A rögzítendő munkadarabok típusa, az Ön gépe, és az alkalmazás határozza meg, hogy milyen készletre van szükség. A rögzítendő munkadarab jellegétől függően további alkatrészekre is szükség lehet.

Hogyan lehet megvásárolni?

Rendeljen webáruházunkból a hét minden napján a nap 24 órájában. Vásároljon online, és élvezze az optikai mérőgépekhez tervezett befogóeszköze gyors szállításának előnyeit

Vásárlás online

A rendelés módja

Vásárlás előtt a kapcsolatfelvételi űrlapot elküldve vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával.

Szerszámgépes mérőrendszereink és tartozékaik webáruházunkban bármikor megvásárolhatók.

Kapcsolatfelvétel Webáruház

Alkatrész beállítása a Quickload sarokelem befogóeszközön

Ne feledje, moduláris és egyedi befogóeszközeinkkel gyorsan és nagyszerű ismétlési pontossággal alakítható ki a megfelelő befogási mód, ezáltal növelhető az ellenőrzési folyamat hatékonysága, reprodukálhatósága és pontossága. A Renishaw befogóeszközök teljes körű megoldást kínálnak az Ön rögzítéssel kapcsolatos követelményeire.

Egyszerű rögzítés a QuickLoad sarokelemekkel

A Renishaw QuickLoad sarokelemet úgy tervezték, hogy megismételhetőséget és biztonságos rögzítést biztosítson bármilyen méretű, alakú vagy típusú munkadarab esetén az optikai mérőrendszerrel történő mérés során. Még a legkisebb munkadarabokat is sokféleképpen rögzítheti, miközben az mindvégig jól látható marad.

Miért érdemes QuickLoad sarokelemet használni?

  • Gyorskioldós mágnesek segítségével másodpercek alatt betölthető és kiadható
  • Könnyen rögzíthető az optikai mérőgép tárgyasztalához a rögzítőfuratok segítségével, biztosítva a megismételhető beállításokat
  • Ideális több felhasználó számára
  • Időt takaríthat meg a dedikált kiegészítő mérőlapok segítségével
  • A moduláris és egyedi mérőlapok rugalmassága
  • Maximalizálja a megismételhetőséget és a reprodukálhatóságot a QuickLoad sarokelem használata esetén felcímkézett komponensekkel és alfanumerikus mérőlapokkal
  • Rövid megtérülési idő
OGP QuickLoad sarokelem
QuickLoad™ sarokelem optikai mérőgép befogóeszközhöz való beállítása
Több alkatrész beállítása a Quickload sarokelemen

Befogószerkezet beállítása

1. lépés: Válasszon egy QuickLoad sarokelemet

A Quickload sarokelemek többféle formában kaphatók, amelyek mindegyikét úgy tervezték, hogy az optikai mérőgépek adott modelljeihez használhatók legyenek. Úgy tervezték, hogy az optikai mérőgép tárgyasztalának bal alsó sarkába, a tárgyasztal felerősítőfurataihoz illeszkedjen. A készlet elemein a legtöbb nagy gyártó optikai mérőrendszereihez találhatók rögzítőfuratok a helyes méret és a megfelelő illeszkedés érdekében.

A munkadarabok a QuickLoad sarokelem szélein kialakított fogazatnak tolva is a mérőlapra helyezhetők és a Renishaw M4, M6 vagy 1/4-20-as befogóelemekkel rögzíthetők, ami gyors és egyszerű ellenőrzést tesz lehetővé.

2. lépés: Válasszon mérőlapot

A Renishaw által kínált akril mérőlapok süllyesztett végű acélcsapokat tartalmaznak, amelyek pontosan illeszkednek a QuickLoad sarokelemekben lévő mágnesekre. Ezáltal a mérőlapok gyorsan, egyszerűen és jó ismétlési pontossággal helyezhetők a gépre és vehetők le onnan. Kétféle mérőlap közül lehet választani:

  • Többfuratos: nagyobb rugalmasságot biztosít a lehető legtöbb munkadarab egyidejűleg végzett beállítása és ellenőrzése érdekében, miközben a lap közepén nagyobb felület marad szabadon.
  • Többablakos: több ablak a kisebb méretű munkadarabok optimális láthatósága érdekében.

3. lépés: Válasszon alkatrészkészletet

A Renishaw optikai mérőgépekhez való befogóeszközei előre konfigurált készletekben vásárolhatók meg. A készlet olyan alkatrészekből áll, amelyeket kisméretű, összetett, fém vagy nemfém munkadarabok rögzítésére terveztek.

Az optikai mérőgépekhez használható alkatrészeink széles körben elterjedt M4-es menettel készülnek, ami az alkalmazások széles skálájával biztosítja a kompatibilitást.


Vásárlás online

4. lépés: Válasszon további alkatrészeket

Az optikai mérőgépekhez használható további alkatrészek külön megvásárolhatók, és az előre konfigurált komponenskészlettel együtt használhatók. A befogóelemek egyszerűen beállíthatók és gondos tervezésüknek köszönhetően a minimális erővel rögzítik a munkadarabokat, hogy ne okozhassanak kárt vagy sérülést. Az alkatrészek széles választéka révén a befogási mód rugalmasan alakítható, így a mérőfej teljesen akadálytalanul mozoghat az ellenőrzés során.

Nem találja, amit keres?

Egyedi megoldásokat tudunk nyújtani az optikai mérőgépek beállításához, beleértve az egyedi QuickLoad™ sarokelemeket vagy a cserélhető optikai mérőgépekhez kifejlesztett befogóeszközöket.

Egyedi ajánlatkérési űrlap

További források

Vegye fel még ma a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal

Vegye fel a kapcsolatot a helyi irodával a további információkért, és hogy beszélhessen egy szakértővel.