Vegyen részt egy Renishaw esettanulmányban

Az esettanulmányok remek lehetőséget teremtenek arra, hogy megalapozza vagy megerősítse vállalkozásának, termékeinek és szolgáltatásainak ismertségét és elismertségét a nagyközönség körében. Ha az Ön számára is előnyökkel járt valamely Renishaw megoldás alkalmazása, és meg szeretné osztani a tapasztalatait, keressen minket bátran.

Egy ügyfél véleménye

A Renishaw-val való együttműködés ennek az esettanulmánynak az elkészítésében pozitív tapasztalat volt a Metecno csapata számára. A két vállalat közötti kommunikáció kiválóan működött, és minden a terveknek megfelelően zajlott, köszönhetően a Renishaw által javasolt pontos ütemtervnek, valamint az együttműködés során tanúsított rugalmas és barátságos hozzáállásuknak.

Az így létrejött esettanulmány tartalma kiegyensúlyozottnak tűnik, és nagy megelégedettséggel tölt el minket, hogy mindkét vállalat szerepét nagyon jól kiemeli a közös projekt során – ez kiváló példa arra, hogyan tud egy kis- és középvállalkozás hatékonyan együttműködni egy nagyvállalattal. Izgatottan várjuk, hogy az esettanulmányban foglalt rendkívül hasznos tapasztalatokat és újításokat hasznosíthassuk, és minél több mindenkinek elmondhassuk, milyen büszkék vagyunk arra, hogy a mérőrendszerek egyik vezető gyártójának termékeit használjuk. A projekt nyilván többletmunkát követelt, de ez maximálisan megérte, és úgy gondoljuk, a Renishaw esettanulmány-készítési munkafolyamata úgy tökéletes, ahogy van, minden lépés a helyén van benne. Bárcsak ilyen könnyű lenne együttműködni más hasonló cégekkel is.

Metecno Oy (Finnország)