Vállalatunk társadalmi szerepvállalása

Elhivatottak vagyunk a fenntartható növekedés mellett, amit a termékfejlesztésbe és a gyártási módszerekbe folyamatosan befektetett tőkével kívánunk elérni. A Renishaw célja továbbá, hogy a vállalatra a szakmai és közösségi élet egyik vezetőjeként és motorjaként gondoljanak társadalmi és egyéni szinten egyaránt.

Kitűzött céljainkat másokra figyelve, nyitottsággal és őszintén kívánjuk elérni, és arra törekszünk, hogy vállalatunk tevékenysége minden szempontból a lehető legkevesebb káros hatást fejtse ki környezetünkre.

Vállalatunk társadalmi szerepvállalása (CSR)

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk kezelni az üzletmenetet befolyásoló társadalmi és környezeti tényezőket, illetve ezek hatását a vállalat megítélésére és jövedelmezőségére, a Renishaw létrehozott egy hivatalos CSR kezelési struktúrát a vállalatcsoport tevékenységeinek még jobb összpontosítására.

Allen Roberts, a vállalatcsoport pénzügyi igazgatója felel a vállalat társadalmi szerepvállalásával kapcsolatos valamennyi tevékenységért. 

Hogy a vállalat társadalmi szerepvállalásának folyamatos fejlesztése strukturált és egységes keretek között történjen, a CSR csapat, az igazgatótanács és a vezetőség közötti párbeszéd keretében kialakítottuk az egész vállalatot átfogó CSR stratégiát. Felismertük, hogy csak úgy tudunk értéket teremteni saját értékláncunkon belül, ha folyamatosan dolgozunk vállalatunk társadalmi szerepvállalásán. Sokéves CSR-tevékenységünk kiváló alapot nyújt jövőbeni fejlesztéseinkhez.

Amennyiben kapcsolatba kíván lépni a CSR-csapattal, azt a csr@renishaw.com e-mail-címen teheti meg.

Kapcsolódó dokumentumok