Trigger Logic™

A Trigger Logic™ a Renishaw szerszámgépeken használható tapintó mérőfejeinek konfigurálását segítő technológia.

Mi az a Trigger Logic™?

A Trigger Logic™ módszer segítségével a felhasználó minden elérhető beállítást megtekinthet és kiválaszthat abból a célból, hogy a tapintófejet az adott alkalmazáshoz konfigurálja. A Trigger Logic az elem behelyezésével aktiválható, és a tapintószár kitérítésével léptethetünk az egyes beállítások között a használni kívánt beállítások megkereséséhez és kiválasztásához.

A pillanatnyi tapintó beállítások megtekinthetőek, ha egyszerűen kivesszük az elemet legalább 5 másodpercre, majd visszatesszük, és ezáltal aktiváljuk a Trigger Logic áttekintő funkcióját.

Párosítási mód rádiós termékekhez

A rendszer beállítása a Trigger Logic használatával és az RMI vagy RMI-Q bekapcsolásával történik.

A párosítást csak a legelső alkalommal kell elvégezni. Ezt követően csak az RMI/RMI-Q cseréje esetén szükséges a társítás.

Ha többet szeretne megtudni a mérőfej/szerszámbemérő konfigurálásáról vagy párosításáról, olvassa el a termék vázlatos útmutatóját vagy telepítési útmutatóját.

A Trigger Logicra és a párosítási folyamatra vonatkozó videók is elérhetők a Támogatás részben.

Trigger Logic útmutató

Trigger Logic alkalmazás

Vagy letöltheti az új Trigger Logic alkalmazásunkat.

A Trigger Logic™ alkalmazás egyszerűbbé teszi a Renishaw szerszámgépeken használható mérőfejeinek konfigurálását. Az alkalmazás megkönnyíti a felhasználó számára a Renishaw mérőfej beállításainak áttekintését, konfigurálását és módosítását. Az alkalmazás rádiós mérőfejekkel is használható a mérőfej beállításához és párosításához.

Töltse le az alkalmazást:

A Google Play ikonja Az App Store ikonja

Kínában a Baidu, Tencent és Huawei rendszerén keresztül is rendelkezésre áll.
Trigger Logic alkalmazás