Raman-termékek

A kutatók és a mérnökök a Renishaw-t választják technológiai partnerükként, mert kiváló minőségű termékei és innovatív technológiái optimális eredményeket biztosítanak. Fedezze fel műszerválasztékunkat, és válassza ki az Ön elemzési igényeihez legmegfelelőbb Raman-spektrométert.

Raman műszerek

Adatok elemzése az inVia berendezésből

inVia™ konfokális Raman-mikroszkóp

A több mint két évtizeden át tervezett, fejlesztett és továbbfejlesztett inVia Raman-mikroszkópunk a legjobb adatokat szolgáltatja a legrövidebb idő alatt. Tudja meg, hogyan konfigurálható az inVia mikroszkóp a legigényesebb Raman-mérésekhez is.

inVia Raman-mikroszkóp

Adatgyűjtés az inLux SEM Raman interfészen

inLux™ SEM Raman interfész

Az inLux SEM Raman interfész kiváló minőségű Raman-funkciókkal bővíti az SEM kamrát. Mostantól olyan Raman-spektrumokat is gyűjthet, amelyekkel 2D-s és 3D-s képeket hozhat létre, miközben az SEM-ben párhuzamosan folyik a képalkotás.

inLux interfész

Virsa Raman-analizátor szondával

Virsa™ Raman-analizátor

A Virsa Raman-analizátor egy szállítható rendszer száloptikás szondákkal. Mikro és makro Raman elemzésekhez egyaránt alkalmas. A Virsa analizátor kutatási minőségű Raman-teljesítményt nyújt nagyméretű vagy nem mozgatható minták helyben történő elemzéséhez.

Virsa Raman-analizátor

Virsa szondával

Virsa™ Raman-analizátor biotechnológiai folyamatokhoz

A Virsa analizátor ideális megoldás a biotechnológiai folyamatok állandó monitorozására. Ismerje meg, hogyan segíthet a Virsa analizátorral végzett Raman-elemzés az Egyesült Államok FDA folyamatelemzési technológiai (PAT) útmutatásának megvalósításában.

Virsa analizátor biotechnológiai folyamatokhoz

RA802 gyógyszerészeti Raman analizátor

RA802 gyógyszeripari analizátor

A kizárólag a gyógyszeripar számára tervezett RA802 gyógyszeripari analizátor egy nagy teljesítményű Raman-spektrométer, amely bőséges kémiai információkat szolgáltat, miközben könnyen kezelhető.

RA802 gyógyszeripari analizátor

RA816 biológiai Raman-analizátor

RA816 biológiai analizátor

A kifejezetten biológiai és klinikai felhasználásra tervezett RA816 biológiai analizátor a betegség kialakulásával és progressziójával kapcsolatos biokémiai változások azonosítására és értékelésére használható.

RA816 biológiai analizátor


Webinárium: Raman-spektrométer kiválasztása

Tudja meg, mitől lesz jó egy Raman műszer. Raman-spektroszkópia szakértőink ezt egy inVia™ konfokális Raman-mikroszkópon mutatják be.

Megtekintés most

 

Kiegészítő információk

A Raman-mikroszkóp kézi beállítása

Kiegészítők

Sokféle tartozékot kínálunk, amelyekkel a Raman-méréseket pontosan az Ön kísérleti igényeihez optimalizálhatja.



Kiegészítők

Virsa grafénelemzés Raman

Szoftver

A Renishaw WiRE™ szoftvere nemcsak a teljesen automatizált Raman-műszereinket vezérli, hanem nagy teljesítményű adatfeldolgozó és elemző csomagokat is tartalmaz.

Raman szoftverek

Borotvakrémről készült Raman-kép

Alapvető technológiák

A spektroszkópiai termékeinkben számos szabadalmaztatott innováció található. Fedezze fel a Raman-rendszereink műszaki alapját jelentő technológiákat.



Alapvető technológiák

Szeretne többet megtudni?

Helyi képviselőink örömmel segítenek kérdései megválaszolásában. Elérhetőségeiket és a vonatkozó kérdőíveket az alábbi linken találja:


Kapcsolat

Értesüljön legújabb híreinkről

Legyen naprakész a legfrissebb híreinkkel, webináriumainkkal, alkalmazási jegyzeteinkkel és termékbemutatóinkkal, amelyeket közvetlenül a postaládájába küldünk.




Feliratkozás