TCR20

A TCR20 egy PH20 fejekhez használható kompakt mérőfejmodul-állvány, amely gyors és ismételhető szerszámcserét és csúcskorrekciót tesz lehetővé.

TCR20

Az ipari szabványok szerint kialakított MCR20 állványrendszerekre épülő TCR20 egység biztonságosan tárolja a modulokat a gyors automatikus csere érdekében, és megvédi az illeszkedő felületeket a gép munkaterében szálló szennyeződésektől.

A TCR20 állványba a TP20 modulok minden típusa behelyezhető a PH20 rendszerrel történő használat céljából, és az állvány sokféle modul- és tapintószár- kombinációt képes tárolni.

A TCR20 állvány közepén egy tapintócsúcs-kalibráló etalon található, amely csökkenti a ciklusidőt a mérés és a csúcskorrekció végrehajtása közben.

A csúcskorrekció kulcsfontosságú, ha az adott alkalmazás maximális pontosságot követel meg. Kompenzálja a szerszámcsere után fennmaradó méretingadozásokat, a piacon egyedülálló pontossággal ruházva fel a PH20 készülékeket.

Szélesség

200 mm

Mélység

57 mm

Talpátmérő

50 mm
 

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.