TCR20 és TCR20-R

Gyors és megismételhető szerszámcserét és csúcskorrekciót biztosító modulállványok a PH20-hoz.

A TCR20 állványok biztonságosan tárolják a modulokat a gyors automatikus csere érdekében, és megvédik az illeszkedő felületeket a gép munkaterében szálló szennyeződésektől.

A TCR20 állványokba a TP20 modulok minden típusa behelyezhető a PH20 rendszerrel történő használat céljából, és az állvány sokféle modul- és tapintószár-kombinációt képes tárolni.

Az állványegység közepébe integrált tapintócsúcs-kalibráló etalon csökkenti a ciklusidőt a mérés és a csúcskorrekció végrehajtása közben. A csúcskorrekció kulcsfontosságú, ha bizonyos alkalmazásokhoz az abszolút legmagasabb szintű pontosságra van szükség. Kompenzálja a szerszámcsere után fennmaradó méretingadozásokat, a piacon egyedülálló pontossággal ruházva fel a PH20 készülékeket.

A különböző alkalmazásokhoz való telepítés optimalizálása érdekében két változat áll rendelkezésre: a TCR20 lábra szerelhető állvány és az új TCR20-R sínre szerelhető változat.

TCR20
TCR20-R

TCR20 specifikáció

Szélesség

200 mm

Mélység

57 mm

Talpátmérő

50 mm
 

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.