Tapintószárak Zeiss mérőfejekhez

A Zeiss mérőfejekhez kifejlesztett, nagy pontosságú tapintószárak, adapterek és kiegészítők bevezetésével a Renishaw tovább bővítette átfogó tapintószár-kínálatát.

Bővülő termékskála

A Renishaw a Zeiss koordináta-mérőgépek tapintórendszereinek beszállítójaként kibővítette termékpalettáját, hogy a Zeiss mérőgépek minden felhasználója élvezhesse a Renishaw nagy pontosságú tapintószárai nyújtotta előnyöket. Az új termékskála kompatibilis a Zeiss tapintócsere nélküli analóg tapintórendszereivel, tapintócserélős mérőfejeivel és dinamikus tapintófejeivel.

Kiegészítők

A Renishaw a több száz elérhető Zeiss tapintószár mellett tartozékok széles kínálatát biztosítja a Zeiss mérőfejekhez is. Ide tartozik a tapintószártartók és hosszabbítók, csuklók, kockák, adapterek, illetve egyéb szerszámok és tartozékok széles választéka.

Zeiss Vast XXT adapterlapok és tapintószárak

Örömmel számolunk be a Zeiss Vast XXT szkennelő modulhoz való tapintószárak és adapterlapok bevezetéséről. A TL1, TL2 és TL3 adapterlapok mellett nagy választékban kaphatók kifejezetten ezekhez az adapterlapokhoz tervezett M3-as tapintószárak is.

Találja meg az Önnek megfelelő Zeiss termékeket

Széles termékpalettát kínálunk az anyagok és a menetméretek, illetve a csillag, tárcsa és más alakú tapintószárak tekintetében, hogy a számos lehetőség közül biztosan megtalálja az Ön alkalmazási igényeinek megfelelő megoldást.

A további információkat és a teljes termékpalettát lásd: Tapintószárak Zeiss alkalmazásokhoz.

Letöltések

A Zeiss alkalmazási példáinak galériája