Szoftver

Equator™ ellenőrző szoftver a gyártóüzemi gépkezelők, programozó mérnökök és az automatizált rendszerek integrálásával foglalkozó szakemberek számára.

Egyszerű kezelés, egyszerű programozás

Az Equator ellenőrző rendszerek két különböző szintű szoftverrel kaphatók: egy programozható verzióval, amellyel a termelési mérnökök programokat hozhatnak létre, illetve egy olcsóbb, üzemi használatra tervezett rendszerrel, amellyel a programok ugyan végrehajthatók, de azokat a kezelők nem módosíthatják.

A gyártóüzemi gépkezelők a minden Equator ellenőrző készülékhez tartozékként mellékelt, felhasználóbarát Renishaw Organiser kezelői szoftverrel választhatják ki és futtathatják a programokat. Az Equator rendszerek sokféle jegyzőkönyv-készítési lehetőséget kínálnak az egyszerű „megfelelt/nem felelt meg eredménytől” a Process Monitor folyamatfelügyeleti funkció részletesebb nézetén át egészen a szerszámgép-eltolások frissítéséhez használható automatikus adatgyűjtésig. Az automatizált cellák egyszerűen konfigurálhatók az EZ-IO automatizálási szoftverrel.

Licencelés

Az Equator vezérlőegységének licencelése hardverkulcs-alapú, amelynek révén a gyártóüzemi rendszerek programozható rendszerré bővíthetők. Ez a megoldás kivételes rugalmasságot kínál a gyártásért felelős mérnököknek, akiknek egyaránt fontos, hogy a gyártásban is a rendelkezésükre álljon az összes programozási funkció, de ugyanakkor továbbra is ellenőrzésük alatt tarthassák a napi műveleteket.