Szakszerű megközelítés a kockázatok csökkentése érdekében

A Renishaw azt vallja, hogy a koordináta-mérőgépük utólagos korszerűsítését igénylő ügyfelek jogosan várják el ugyanazt a szakszerűséget és minőséget a koordináta-mérőgép felújításától, mint amit egy új mérőgép vásárlása esetén kapnának. Vállalatunk utólagos gépkorszerűsítési szolgáltatása ezt hivatott biztosítani.

Teljesítménygarancia

XL-80 és kezelő Az első lépés a gép szigorú vizsgálata, amely az egyes koordináta-mérőgépek mechanikus és elektromos alkotóelemeinek értékelésére irányul. A létező összes márkájú koordináta-mérőgéppel szerzett széles körű tapasztalatára alapozva a Renishaw elkötelezte magát egy bizonyos szintű rendszerteljesítmény nyújtása mellett. Bármilyen kötelezettség vállalása előtt pontosan megtudhatja, mit is várhat el korszerűsített koordináta-mérőgépétől.

Plug and play (csatlakoztatás után használatra kész) telepítés

CMM-vezérlő villamos bekötése A Renishaw átfogó tudásbázist épített fel a koordináta-mérőgépek telepítésével kapcsolatosan, így a legtöbb koordinátamérőgép-modellhez azonnali használatra kész megoldást kínál az UCC típusú univerzális CMM-vezérlő segítségével.  A koordináta-mérőgépek leggyakoribb típusaihoz rendelkezésre álló interfészpaneleknek köszönhetően a meglévő összekötőkábel közvetlenül az UCC vezérlőszekrényéhez csatlakoztatható; így nincs szükség helyszíni kábelezési munkákra, és több órányi idő takarítható meg.

Tanúsított kalibrálás

UCCAssist gépkalibrálás – képernyőfelvétel Az UKAS (Nagy-Britannia tanúsító szervezete) az ISO 17025 megfelelőségi tanúsítványt adta ki a Renishaw cég számára, így az ügyfelek méltán bízhatnak felújított gépük pontosságában. Minden egyes felújított gépet az ISO 10360-2 szabványnak történő megfelelést igazoló UKAS kalibrációs tanúsítvánnyal látnak el.

UKAS akkreditáció

Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

Olvassa el az alábbi tanulmányt, amely bemutatja, hogyan javítható a meglévő koordináta-mérőgépek mérési képessége és teljesítménye a legmodernebb szoftver, vezérlőegység és érzékelős technológiák utólagos telepítése által.

  • Publikáció:  Fedezze fel koordináta-mérőgépei rejtett tartalékait!

    A méretellenőrzés minden gyártó cég számára létfontosságú, mert lényeges információkat szolgáltat a gyártási folyamatok ellenőrzéséhez és a termék minőségének vizsgálatához. A régebbi koordináta-mérőgépek azonban hátráltathatják a munkát, ha nem képesek lépést tartani a változó mérési követelményekkel. A szenzor technika, a méréstechnikai szoftverek és a vezérlési technológiák terén végzett fejlesztéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a meglévő koordináta-mérőgépek átalakítására, ami nagyobb pontosságot, gyorsabb méréseket, több automatikus funkciót és új képességeket biztosít a CAD alapú programozás előnyeinek teljes körű kihasználásával. A jelen gazdasági helyzetben gazdasági és környezetvédelmi szempontból is a meglévő gép felújítása nyújt ésszerű megoldást.

Elérhető a Renishaw-nál és tanúsítvánnyal rendelkező gépkorszerűsítési partnereinknél

Meghosszabbított jótállás

A koordináta-mérőgépekhez tartozó új termékeinkhez a vásárlást követő 3 hónapon belül 3 éves garancia igényelhető, hogy Ön teljes nyugalommal használhassa őket. Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes forgalmazóval.

Termékinformációk